Εκτός Εθνικής ο Αντετοκούνμπο

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Εθνικής ενόψει Μουντομπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Διαβάστε τι σχεδιάζουν οι Μιλγουόκι Μπακς για τον νεαρό παίκτη το καλοκαίρι που μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος.

Εκτός Εθνικής ο Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς σχεδιάζουν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που σημαίνει προβλήματα για την Εθνική Ελλάδας. Ο Κώστας Μίσσας, υπεύθυνος τηςU20 εθνικής, αλλά και με όσα γνωρίζουμε μέλος της Εθνικής ανδρών, είχε καταστήσει σαφές τον Φεβρουάριο ότι ο νεαρός Έλληνας θα παίξει σε μία από τις δύο εθνικές, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι προτεραιότητα έχει η …μικρή Εθνική η οποία θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό τωνu20 από τις οκτώ ως τις 20 Ιουλίου στην Κρήτη.

Μόνο που σύμφωνα με τους Μιλγουόκι Μπακς, αυτό το ενδεχόμενοαποκλείεται αν τουλάχιστον πιστέψουμε τον αντιπρόεδρο της ομάδας Ντέιβιντ Μπάμπκοπ ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «ετοιμάζουμε μία καλή ομάδα για τοSummerleagueτου Λας Βέγκας, όπου θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Είναι η ευκαιρία ο Γιάννης να παίξει ως το κεντρικό πρόσωπο στην επίθεση και ο Νέιτ Γουόλτερς να οργανώνει. Το καλοκαίρι μπορείς να βάλεις αυτούς τους δύο εκεί που δεν γινόταν μέσα στην χρονιά». Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι ο προγραμματισμός των Μπακς περιλαμβάνει συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στοSummerLeagueτου Λας Βέγκας το οποίο ξεκινά στις 11 και τελειώνει στις 21 Ιουλίου.

Αν η ομάδα επιμείνει, ο νεαρός θα παίξει μαζί της στα μέσα Ιουλίου χάνοντας το πανευρωπαϊκό κάτω των 20 ενώ η επιστροφή του τοποθετείται προς τα τέλη του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι η εθνική ανδρών θα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το οποίο και αρχίζει στις 30 Αυγούστου.

Στο περιθώριο της επιλογής του, είχαν γίνει γνωστές οι θέσεις του ίδιου του παίκτη να ενισχύει την Εθνική Ελλάδας κάθε καλοκαίρι, οπότε μένει να δούμε αν μπορεί να επιτευχθεί κάποια συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του Μιλγουόκι ή ο Αντετοκούνμπο δεν θα περάσει καθόλου τον Ατλαντικό φέτος.

Διαβάστε ακόμη:

Αντετοκούνμπο: Τώρα και σε διαφήμιση (VIDEO)

Νέο Τοπ-10 για Αντετοκούνμπο! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK