Μπασδέκης στο Contra.gr: "Περαστική η ΑΕΚ, στη μάχη και εμείς"

Παραμονές του τζάμπολ στη Β' Εθνική, ο Κώστας Μπασδέκης μιλά στο Contra.gr για την επιστροφή του στη δράση, την ένταξή του στο Ψυχικό, την ΑΕΚ και τη σκληρή μάχη της ανόδου στον όμιλο του Νότου. Θυμάται επίσης τον Πανιώνιο που τον ανέδειξε.

Μπασδέκης στο Contra.gr: "Περαστική η ΑΕΚ, στη μάχη και εμείς"

Μετά από μία δύσκολη σεζόν στη διάρκεια της οποίας ταλαιπωρήθηκες αρκετά, η ένταξή σου στο Ψυχικό είναι μια νέα αρχή;

" Το Ψυχικό για μένα είναι όντως μια νέα αρχή. Ήρθα σε μια υγιή ομάδα με ένα αξιόλογο και έμπειρο προπονητή, τον κόουτς Ρεμεντελα, που με την καθοδήγηση του θα μπορέσω να ξαναβρώ τα πατήματα μου στο γήπεδο".

Ιατρικά είσαι καλά. Ψυχολογικά ωστόσο νιώθεις έτοιμος να δουλέψεις σε φουλ ρυθμούς χωρίς να υπάρχει μέσα σου ο φόβος;

" Όχι μόνο δεν υπάρχει ο φόβος, αλλά μεγάλη προσμονή για τα επίσημα παιχνίδια. Θέλω μέσα από σκληρή δουλειά να επιτύχω τους προσωπικούς μου στόχους που συμβαδίζουν με της ομάδας μου".

Θεωρείσαι κόμπο γκαρντ. Που προτιμάς όμως να παίζεις, στον άσο ή στο δύο;

" Από πολλή μικρή ηλικία έπαιζα στον άσο ωστόσο η σωματοδομή μου με βοηθάει να μπορώ να παίξω εξίσου καλά και στο δύο".

Φαντάζομαι ότι ισχύουν όλα όσα θετικά λέγονται για την οργάνωση στο Ψυχικό;

" Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό τόσο από την πλευρά της διοίκησης που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά μας, όσο και από το προπονητικό τιμ, το οποίο δουλεύει ακατάπαυστα για την βελτίωσή μας".

Στον όμιλό σας μετέχει και η ΑΕΚ. Φανταζόσουν ότι μια ομάδα με τέτοια παράδοση στο μπάσκετ, τόσους τίτλους και διακρίσεις, θα φτάσει σε αυτό το σημείο;

" Η ΑΕΚ είναι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες. Η θέση της δεν είναι σίγουρα στην Β' Εθνική και γι' αυτό είμαι σίγουρος ότι θα είναι περαστική από αυτή".

Πλην της ΑΕΚ, ποιες άλλες ομάδες πιστεύεις ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2;

" Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μου και σε αυτά που μπορεί να καταφέρει. Από 'κεί και πέρα σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας έχουν αξιόλογα ρόστερ ικανά να τις βοηθήσουν να διακριθούν".

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που έπαιζες μέχρι το εφηβικό. Πώς τον κρίνεις εφέτος;

" Στον Πανιώνιο έπαιζα από μικρή ηλικία. Έχω διακριθεί πολλές φορές με αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι και φέτος θα κάνει μια πολύ καλή πορεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK