"O Γουάιτ κάνει τρελά πράγματα"

Για τον Γουάιτ ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Με τον Αμερικανό ήταν συμπαίκτες στη Σασάρι.

"O Γουάιτ κάνει τρελά πράγματα"
james white.jpg

"Είναι παίκτης ικανός να προσαρμοστεί εύκολα στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Βεβαίως οι απαιτήσεις που έχει ο Ομπράντοβιτς είναι πολύ μεγάλες. Ο Γουάιτ θα προσαρμοστεί και θα ανταποκριθεί στο ρόλο που θα του ζητηθεί. Ξέρει το ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό από το να παίζεις κάπου αλλού, αλλά πρόκειται για παίκτη ο οποίος θέλει να παίξει στο υψηλό επίπεδο, δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Εξέδρα".

Είναι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες στην Ευρώπη. Είναι δυνατός. Μπορεί να παίξει άμυνα. Αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και λίγο ως πάουερ φόργουορντ όταν υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Δεν υστερεί σε κάποιον τομέα. Αν θα ήθελε κάπου βελτίωση, θα ήταν στο σουτ από μακρινή απόσταση.

Είναι παίκτης ανοιχτού γηπέδου. Του αρέσει το τρέξιμο. Τελειώνει τις φάσεις με 1.002 τρόπους. Δεν είναι βλάκας. Αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Είναι από τους πιο θεαματικούς Αμερικανούς που έχουν έρθει ποτέ στην Ευρώπη. Σε όποιον διαγωνισμό καρφωμάτων συμμετέχει, κερδίζει. Εντάξει, ο Ντομινίκ Ουίλκινς είναι άλλη κατηγορία, αλλά και ο Γουάιτ μπορεί να κάνει πολλά τρελά πράγματα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK