Φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους Λέβινγκστον, Μπάρλοου, Κόρφα και Βάρνερ

Τζον Κόρφας, Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου και Μπίλι Βάρνερ βρέθηκαν την Πέμπτη στο "Παλατάκι" και τα φλας... άστραψαν.

Φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους Λέβινγκστον, Μπάρλοου, Κόρφα και Βάρνερ

Οι λίγοι φίλοι του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν εκεί τους έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και ζητούσαν συνεχώς αυτόγραφα.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που οι Λέβινγστον, Μπάρλοου και Κόρφας υπέγραψαν πάνω σε φωτογραφία τους, η οποία κάλυπτε τοίχο του γηπέδου.

Από την άλλη, ο Βάρνερ κέρδισε το... διαγωνισμό τριπόντων που διεξήχθη με τους συμπατριώτες του. Σχολιάζοντας αυτό το γεγονός ο Νίκος Σταυρόπουλος τόνισε χαριτολογώντας πως " έχω έτοιμο το συμβόλαιό του", με τον Βάρνερ να απαντά ότι " είμαι έτοιμος να παίξω".

Αξιοσημείωτο ήταν το ότι με το που μπήκε στο γήπεδο ο Λέβινγστον αναφώνησε " ουάου είναι πολύ όμορφο", ενώ ένας οπαδός νωρίτερα του είχε πει " καλωσήρθες στο σπίτι σου". Οι τέσσερις τους φωτογραφήθηκαν επίσης με τους παίκτες, βετεράνους και μέλη της διοίκησης.

Πριν αποχωρήσουν τους δόθηκε έγγραφο, το οποίο πιστοποιούσε πως έγιναν μέλη των παλαιμάχων. Ο Λέβινγκστον είχε συνομιλία με τους Σούλη Μαρκόπουλο (αγκαλιάστηκε μαζί του), με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ενώ με χαρά αντίκρισε ξανά τους Σάκη Λάιο και Γιώργο Βαλαβανίδη.

Ο Μπάρλοου, από την πλευρά του, έλεγε πως " έχω δει βιντεάκια, είναι πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ". Σε όλους δόθηκαν φανέλες με το όνομά τους τυπωμένο.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δεν έβγαλε όλο το μέρος της προπόνησης, καθώς ήταν άρρωστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK