Πρώτο θέμα στη ΝΕΡΙΤ η είδηση για τον Φασούλα (VIDEO)

Η δημόσια τηλεόραση έκανε πρώτο θέμα την αποκάλυψη του Contra.gr, η οποία αφορούσε στο ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Φασούλας να αναλάβει πόστο στην ΕΟΚ και στην Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Πρώτο θέμα στη ΝΕΡΙΤ η είδηση για τον Φασούλα (VIDEO)

Στην καθημερινή εκπομπή "ΝΕΡΙΤ Sports" (19.00), φιλοξενήθηκε ο διευθυντής του Contra.gr Παντελής Βλαχόπουλος, ο οποίος ανέλυσε το θέμα και έδωσε λεπτομέρειες για την πιθανή συμμετοχή του Παναγιώτη Φασούλα στην ΕΟΚ.

Μάλιστα αποκάλυψε, ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος του έχει κάνει ήδη πρόταση ως υπεύθυνου σε όλες τις εθνικές ομάδες μπάσκετ.

Πρώτο θέμα στη ΝΕΡΙΤ η είδηση για τον Φασούλα (VIDEO)

Το ρεπορτάζ έκανε λόγο για σκέψεις του Παναγιώτη Φασούλα να αναμιχθεί με τα κοινά του ελληνικού μπάσκετ αρχικά με κάποιο πόστο στην ομοσπονδία και μετέπειτα να αναλάβει τα ηνία της ΕΟΚ στη θέση του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Το ρεπορτάζ διαψεύστηκε από την ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωση της: "Οι διάδοχοι ούτε επιλέγονται, ούτε διορίζονται, ούτε απονέμεται χρίσμα. Όποτε και όταν έρθει ώρα, αναδεικνύονται από τις σχέσεις τους με το αντίστοιχο κοινωνικό σώμα. Όλα τα άλλα αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας και εντάσσονται σε μία προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΟΚ".

Στην εκπομπή παρενέβη και ο διευθυντής της ΝΕΡΙΤ, Βαγγέλης Ιωάννου ενώ σχολίασαν επίσης το θέμα ο παρουσιαστής της εκπομπής Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Νάτου.

H συζήτηση εν συνεχεία επικεντρώθηκε σε σχόλια που αφορούσαν στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης (video).

Πρώτο θέμα στη ΝΕΡΙΤ η είδηση για τον Φασούλα (VIDEO)

Το θέμα δεν έχει σχολιάσει ακόμη ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία και παρακολουθεί τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη:

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

Η απάντηση της ΕΟΚ στο δημοσίευμα του Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK