Η "σφήνα" της Μιλάνο για Πάτρικ Γιανγκ

Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πάτρικ Γιανγκ επιχειρεί να "τορπιλίσει" η Μιλάνο.

Στο στόχαστρο της Μιλάνο βρίσκεται, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", που αναδημοσιεύουν κι άλλα ιταλικά μέσα, ο Πάτρικ Γιανγκ και γίνεται προσπάθεια να τον "κλέψει" από τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμφωνήσει.

Βάσει του ρεπορτάζ των Ιταλών, ο Αμερικάνος σέντερ έχει αποδεχθεί την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά δεν έχει υπογράψει και οι Λομβαρδοί θέλουν να τον πείσουν ν' αλλάξει άποψη την τελευταία στιγμή. Να τον κάνουν δηλαδή τον... ΝτεΆντρε Τζόρνταν της Ευρωλίγκας.

Στο άρθρο της Gazzetta dello Sport επισημαίνει ότι η πρόταση σε πρώτη φάση είναι χαμηλότερο από την αντίστοιχη των "ερυθρολεύκων" και γι' αυτό αφήνουν λιγοστές πιθανότητες υλοποίησης. Αφήνουν όμως ένα ανοικτό παράθυρο από τη στιγμή που ο Γιανγκ δεν έχει υπογράψει κάποιο χαρτί και η Μιλάνο μπορεί ν' ανέβει τα χρήματα.

Τον Γιανγκ ο Ρέπεσα τον θέλει για να τον βάλει δίπλα στον Τζαμέλ ΜακΛιν, τον πρώην παίκτη της Μπάμπεργκ, που απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες.

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα