26η αγ.: Εξουθενώθηκε, αλλά νίκησε η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βρήκε την απαιτούμενη ενέργεια και μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια με την Ούνιξ στην Ευρωλίγκα επικράτησε 92-86 της ουραγού Βαγιαδολίδ.

26η αγ.: Εξουθενώθηκε, αλλά νίκησε η Μπαρτσελόνα

Μάλιστα το παιχνίδι στο "Παμπεγιόν Πολιντεπορτίβο Πισουέργα" κρίθηκε στην παράταση, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό την κόπωση των "μπλαουγκράνα" και κυνήγησαν την έκπληξη ως το 74-74 της κανονικής περιόδου. Στο έξτρα 5λεπτο ωστόσο λύγισαν, έχοντας λιγότερες λύσεις από τους πρωταθλητές, οι οποίοι πήραν οι 23 πόντους από τον ηρωικό Ναβάρο, 22 από τον Λόρμπεκ και 19 από τον Ίνγκλις.

Κατά τ' άλλα, η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Λουίς Κασιμίρο μόνο καλό έκανε τη Μάλαγα, η οποία επικράτησε 72-60 της Αλικάντε. Οι 14 πόντοι ήταν αρκετοί για να αναδείξουν τον Βάλτερς πρώτο σκόρερ ενός αγώνα που είχε χαμηλό τέμπο και σκορ. Ο Λούκα Ζόριτς είχε 13, ενώ 12 πέτυχε ο Τζόελ Φρίλαντ.

Νίκη τετράδας πέτυχε, τέλος, η Βαλένθια επί της Μούρθια. Για το 87-80 το χεράκι τους έβαλαν πολλοί παίκτες, καθώς ο ντε Κολό είχε 15 πόντους, ο Κλαβέρ 14, ο Νιούλι 13 και οι Φαβεράνι, Πιετρούς από 11. Η Μούρθια το πάλεψε, αλλά αμυντικά ήταν ευάλωτη για να αντέξει μέχρι το τέλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK