Επίσημο: Στην Ανδόρα ο Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ύστερα από μία τριετία στο NBA και την D-League, επιστρέφει στην Ευρώπη, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανδόρα, όπως γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του μέσω twitter.

Παίκτης της Ανδόρα είναι κι επίσημα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας γκαρντ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, ύστερα από μία διετία στο NBA και την D-League, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο κορυφαία πρωτάθλημα, τη Liga ACB.

H είδηση είχε γίνει γνωστή απ' το Σάββατο (06/08), όμως απέκτησε επίσημη μορφή τη Δευτέρα, αφού ο μάνατζερ του 24χρονου άσου, Νίκος Λώτσος ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την Ανδόρα μέσω twitter.

Θυμίζουμε πως ο Αντετοκούνμπο είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, παρά το γεγονός πως αποτελούσε "διακαή πόθο" του Αργύρη Πεδουλάκη.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε κι η επιβεβαίωση απ' την ισπανική ομάδα, η οποία γνωστοποίησε την απόκτηση του Έλληνα άσου.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα