"Φωτιά" στην κορυφή από Βαλένθια, λύγισε την Μπαρτσελόνα

Η Βαλένθια νίκησε 75-65 την Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της ACB και τρεις στροφές πριν από το φινάλε η πρωτιά στην κανονική περίοδο έχει πλέον τρεις διεκδικήτριες.

"Φωτιά" στην κορυφή από Βαλένθια, λύγισε την Μπαρτσελόνα
Βαλένθια Μπαρτσελόνα μπάσκετ

Ακόμη τρεις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της ρέγκιουλαρ σίζον στο ισπανικό πρωτάθλημα και το 75-65 της Βαλένθια επί της Μπαρτσελόνα ανέτρεψε σε μεγάλο ποσοστό της ισορροπίες. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν στο -1 από την κορυφή και ελπίζουν, παρόλο που οι "μπλαουγκράνα" έχουν εύκολο πρόγραμμα και μαζί το αβαντάζ για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το ματς κρίθηκε επί της ουσίας στη δεύτερη περίοδο, στη διάρκεια του οποίου η Βαλένθια ξέφυγε με 29-19. Έκτοτε κατάφερε να έχει σταθερό προβάδισμα που αυξομειωνόταν χωρίς ποτέ ν' αφήσει τους Καταλανούς να προσπεράσουν.

Ο Σαν Εμετέριο με 13 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, ενώ από 10 είχαν Ντιό, Σάτο και Σίκμα. Ο Ντόλμαν, με 14 πόντους - 7 ριμπάουντ - 3 ασίστ, ήταν ο καλύτερος της Μπαρτσελόνα. Ο Στράτος Περπέρογλου έμεινε στους 7 πόντους με 3/7 σουτ, άποντος ο Σάσα Βεζένκοφ σε 2'35''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχεδόν 100άρα για την Μπασκόνια πριν από το Βερολίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK