Η Μπαρτσελόνα μπορεί και με λίγους

Παρά τις πολλές απουσίες η Μπαρτσελόνα βρήκε τον τρόπο να πετύχει μια άνετη νίκη, 90-67 τη Σαραγόσα, και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά τις ήττες από Σεβίλλη και Φενέρμπαχτσε.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί και με λίγους

Οι Αραγόνιοι είχαν ρεκόρ 5-5 και πήγαν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα πληγωμένη από προβλήματα και αρνητικά αποτελέσματα. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ισπανίας απέδειξαν το βάθος του ρόστερ τους και με πέντε παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων έφτασαν τις εννέα νίκες σε 11 ματς.

Ο Τίμπορ Πλάις, με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ήταν πρώτος μεταξύ ίσων, ενώ ο Μάριο Χενζόνια, που βρίσκει χρόνο/ρόλο τώρα που λείπουν Ναβάρο, Όλεσον και Αμπρίνες, είχε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Τους ίδιους πόντους πέτυχε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ενώ από 12 σημείωσαν οι Ντόελμαν και Σατοράνσκι.

Η Σαραγόσα πήρε 15 πόντους από τον Στέφαν Γέλοβατς και 10 από τον Ράσκο Κάτιτς, αλλά με δέκα λιγότερα ριμπάουντ (37-27), άλλες τόσες ασίστ (22-12) και 40% στα δίποντα δεν είχε τύχη να κοντράρει τους Καταλανούς.

Όλα αυτά για την Μπαρτσελόνα πριν έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.

Νίκη πέτυχε και η Μπασκόνια, η οποία με τον Φαμπιάν Κοζέρ να κάνει δεύτερο καλό ματς στη σειρά επιβλήθηκε 77-71 της Φουενλαμπράδα. Ο Γάλλος σουτέρ είχε 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, την ίδια στιγμή ο Μάικ Τζέιμς, στο ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα, πέτυχε 8 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK