Ξέσπασε με 100άρα η Μπαρτσελόνα, πάτησε κορυφή η Ρεάλ

Η Σαραγόσα δεν ήταν -σε καμία περίπτωση- Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στο "Παμπεγιόν Πρινθρίπε Φελίπε".

Ξέσπασε με 100άρα η Μπαρτσελόνα, πάτησε κορυφή η Ρεάλ

Σε μια προσπάθεια να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από τους "ερυθρολεύκους" και να κλείσουν τα τραύματα που αυτός άφησε στο κορμί τους, οι "μπλαουγκράνα" διέλυσαν 103-67 μια ομάδα που μάχεται να μπει στα πλέι οφ και κλείδωσαν επί της ουσίας την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Ντεσόν Τόμας που στη σειρά με τον Ολυμπιακό ήταν κάκιστος καλά διαβασμένος από την άμυνα Σφαιρόπουλου, πέτυχε 22 πόντους, ενώ ο παροπλισμένος Έντουιν Τζάκσον είχε 13. Διψήφιοι ήταν επίσης οι Ντόλμαν και Τόμιτς με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Η ομάδα του Πασκουάλ είχε διαφορά επτά πόντων στο πρώτο ημίχρονο (51-44), στην τρίτη περίοδο ωστόσο πέτυχε επί μέρους σκορ 28-8 και έριξε στο καναβάτσο τους Αραγόνιους.

Την ίδια στιγμή η Ρεάλ νικούσε 78-52 την Μπιλμπάο και έπιανε τη Μάλαγα στην πρώτη θέση της κατάταξης. Ο Φακούντο Καμπάτσο με 13 πόντους ήταν ο αρχισκόρερ της "βασίλισσας", σ' ένα ματς που είχε ήδη κριθεί στο 23-7 της πρώτης περιόδου, πριν από το 52-24 του 20'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK