Με φόρα στο clasico η Ρεάλ, ο Κατσικάρης δεν σταμάτησε τη Βαλένθια. Συντριβή για Μάλαγα

Τις 11 νίκες σε 12 αγωνιστικές έφτασε η Ρεάλ. Πάντως η άτρωτη Βαλένθια εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Ισπανία.

Με φόρα στο clasico η Ρεάλ, ο Κατσικάρης δεν σταμάτησε τη Βαλένθια. Συντριβή για Μάλαγα
Γιουλ Ντόντσιτς

Με +13 από την πρώτη περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 79-62 την Ομπραντόιρο στο Σαντιάγο δε Κομποστέλα και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή της ACB.

Η "βασίλισσα" πήρε 14 πόντους από Τζέισι Κάρολ και άλλους τόσους από τον Γκουστάβο Αγιόν σ' ένα παιχνίδι που ουδείς έπαιξε περισσότερα από 29 λεπτά. Περισσότερο συντήρηση έκαναν οι Μαδριλένοι παρά φόρτσαραν, αφού στις 27 Δεκεμβρίου ακολουθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα.

Στην πρώτη θέση πάντως παρέμεινε η Βαλένθια, η οποία σ' ένα ματς με πολύ χαμηλά ποσοστά επιβλήθηκε 65-54 της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη. Μόνο Ο Σίκμα είχε 12 πόντους για τους γηπεδούχους, την ίδια στιγμή που ο Κελάτι έδωσε 14 στους φιλοξενούμενους. Μετά την ήττα αυτή η ομάδα του Έλληνα κόουτς έπεσε στο 4-8.

Συντριβή για τη Μάλαγα

Αντιστρόφως ανάλογη με την πορεία της στην Ευρωλίγκα είναι αυτή της Μάλαγα στην ACB. Μετά το σοκ του τραυματισμού του Μάρκοβιτς η ομάδα του Τζοάν Πλάθα και αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Top16, συνετρίβη με 98-65 στην έδρα της Γκραν Κανάρια και υποχώρησε βαθμολογικά, καθώς έχει πλέον 6 νίκες - 6 ήττες.

Με φόρα στο clasico η Ρεάλ, ο Κατσικάρης δεν σταμάτησε τη Βαλένθια. Συντριβή για Μάλαγα
Κούριτς Γκραν Κανάρια

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα ο (εμφανώς αδυνατισμένος) Κάιλ Κούριτς αποθεώθηκε από το κοινό για την επιστροφή του στο γήπεδο μετά τη δύσκολη περιπέτεια υγείας και τις τρεις επεμβάσεις στο κεφάλι λόγω όγκου. "Δεν βιάζομαι, έχουμε χρόνο. Η στήριξη που έλαβα ήταν απερίγραπτη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK