Έκλεισε η Ρεάλ: Οι 15 του ρόστερ

Απείραχτος ο κορμός της νταμπλούχου Ρεάλ Μαδρίτης: έχασε πλέι μέικερ και γέμισε ψηλούς!

Έκλεισε η Ρεάλ: Οι 15 του ρόστερ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε στην Ισπανία, κατακτώντας το νταμπλ, και απέτυχε στην Ευρωλίγκα, καθώς έμεινε εκτός Final-4 παραδίδοντας τα σκήπτρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι απόψεις διίστανται για την περυσινή σεζόν, επειδή πάντως η γεύση που έμεινε στο στόμα από το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στους τελικούς της ACB ήταν γλυκιά και ο Πάμπλο Λάσο παρέμεινε "γενικός δερβέναγας", λίγα πράγματα άλλαξαν στον 1,5 μήνα που χτίστηκε το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΕΦΥΓΕ Ο ΣΕΡΧΙΟ ΑΛΛΑ...

Θεωρητικά η Ρεάλ δείχνει αποδυναμωμένη περιφερειακά και ενισχυμένη στη ρακέτα. Πρακτικά πάντως μοιάζει πιο πλήρης από πέρυσι δεδομένου ότι διαθέτει παίκτες για κάθε ρόλο και χρήση.

Χάθηκε μεν στην περιφέρεια ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που μετά από μια προβληματική σεζόν προτίμησε τα χρήματα των Σίξερς. Ήρθε όμως ο Ντοντέι Ντρέιπερ, παίκτης κοντρολαρισμένος και σκληρός αμυντικός, που ξέρει τι θα του ζητήσουν και πως θα προσαρμοστεί. Στόχος άλλωστε των Μαδριλένων είναι να παίξει περισσότερο του χρόνου ο Λούκα Ντόντσιτς.

Γύρω από τους πλέι μέικερ και την ηγετική παρουσία του Σέρχιο Γιουλ θα είναι οι... ίδιοι και οι ίδιοι. Όχι ο Ρίβερς που έπαιξε λίγο λόγω... διαβατηρίου. Αλλά ο Ρούντι με την τρέλα, ο Κάρολ για το σουτ και ο Τέιλορ της ενέργειας. Πιο πάνω θα βρίσκονται ο Ματσιούλις με την καρδιά, ο Νοσιόνι με την εμπειρία και ο ανεβασμένος στους τελικούς Τόμπκινς, ενώ η παρουσία του Άλεξ Σουάρεθ (αν δεν φύγει δανεικός) θα είναι συμπληρωματική.

ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΜΟΝΤΕ

Εκεί που πραγματικά ποντάρει ο Λάσο είναι στη φροντ λάιν. Η παραμονή του Γκουστάβο Αγιόν (που τον ήθελε πολύ και η ΤΣΣΚΑ) σε συνδυασμό με τον ερχομό των Άντονι Ράντολφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν) - Οθέλο Χάντερ (Ολυμπιακός) και την πάντα χρήσιμη παρουσία του Φελίπε Ρέγες επιτρέπουν διάφορα σχήματα, πιο "βαριά" ή ευέλικτα αναλόγως αντιπάλων.

Συγκρίνοντας μάλιστα αυτούς που ήρθαν (Ράντολφ, Χάντερ) με αυτούς που έφυγαν (Εντούρ, Ερνανγκόμεθ), η ζυγαριά γέρνει από τη μια μεριά. Δίπλα σε αυτούς μάλιστα και ο Αουγούστο Λίμα, ένας ψηλός χαμηλότερου επιπέδου, αλλά ιδανικός για συμπληρώνει μια γραμμή ψηλών για κάθε γούστο. Ακόμη δε κι αν αποχωρήσει μέχρι την έναρξη της σεζόν, τίποτα δεν θ' αλλάξει.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ... ΠΑΛΙΑ ΡΕΑΛ

Γκαρντ: Σέρχιο Γιουλ, Ντοντέι Ντρέιπερ, Λούκα Ντόντσιτς, Ρούντι Φερνάντεθ, Τζέισι Κάρολ

Φόργουορντ: Τζέφρι Τέιλορ, Γιόνας Ματσιούλις, Αντρές Νοσιόνι, Άλεξ Σουάρεθ, Τρέι Τόμπκινς, Φελίπε Ρέγες

Σέντερ: Άντονι Ράντολφ, Γκουστάβο Αγιόν, Οθέλο Χάντερ, Αουγκούστο Λίμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK