Ο Τοντόροβιτς προλαβαίνει τον Μαυροκεφαλίδη

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς θα είναι σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο νέος σέντερ της Μάλαγα και όχι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, στον οποίο είχε κατατεθεί πρόταση.

Ο Τοντόροβιτς προλαβαίνει τον Μαυροκεφαλίδη

Το plan b με τον Μάρκο Τοντόροβιτς ενεργοποιεί η Μάλαγα, σύμφωνα με το solobasket, παραμερίζοντας την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο Έλληνας ψηλός ζήτησε νέο χρονικό περιθώριο για ν' απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει, επικαλούμενος τη ρευστή κατάσταση στην Ελλάδα, και βάσει της ίδιας πηγής στην Ουνικάχα αποφάσισαν να "κλείσουν" τον Μαυροβούνιο σέντερ, ο οποίος έκανε μια εκπληκτική σεζόν με την Μπιλμπάο.

Ο Τοντόροβιτς θα υπογράψει με τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνε ο Μαυροκεφαλίδης. Πιθανόν στο συμβόλαιό του θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης, αν υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδα του ΝΒΑ.

Στα 23 του ο Μαυροβούνιος είχε την πρώτη γεμάτη σεζόν του και διέπρεψε (11.4 πόντοι με 66% στα δίποντα και 7.3 ριμπάουντ). Η Μπαρτσελόνα τον είχε στα χέρια της και τον έχασε, αφήνοντάς τον πέρυσι να πάει στην Μπιλμπάο.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ