Πέρασε η Ρεάλ με ηγέτη τον Ρούντι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και με 85-73 επί της Σαραγόσα πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Final-8 στο Copa del Rey.

Πέρασε η Ρεάλ με ηγέτη τον Ρούντι

Η "βασίλισσα" έχανε 41-37 στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν έπαιζε καλή άμυνα και είχε επιτρέψει στους Αραγόνιους να φτάνουν πολύ εύκολα στο καλάθι. Όταν όμως η ομάδα του Λάσο έσφιξε πίσω και έτρεξε επιμέρους 30-15 στην τρίτη περίοδο, η κατάσταση ξεδιάλυνε. Προηγήθηκε μάλιστα ακομη και 78-64 με τον Τζέισι Κάρολ να βάζει τα σουτ που πήρε.

Ο Αμερικάνος σκόρερ τέλειωσε το ματς με 13 πόντους σε λιγότερα από 15 λεπτά συμμετοχής. Ηγετική ήταν η παρουσία του Ρούντι Φερνάντεθ με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, κυνηγώντας το τριπλ-νταμπλ. Λίγο έπαιξε ο Γιάννης Μπουρούσης, μόλις 7:22, έχοντας 2 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου η Ρεάλ θ' αντιμετωπίσει την αξιόμαχη εφέτος Μπανταλόνα. Η "Πένια" απέκλεισε την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Γκραν Κανάρια, επικρατώντας 74-67 και συμπλήρωσε την τετράδα. Ο Σέρτζι Βιδάλ με 21 πόντους και 4/6 τρίποντα έκανε τη διαφορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK