10 φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο που αποδεικνύουν ότι έχει πάντα "τα μάτια στον στόχο"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει μέχρι σήμερα σχεδόν όλα όσα ονειρευόταν από παιδί. Όμως, έχει ακόμη πολλά περισσότερα μπροστά του να πετύχει. Και θα το κάνει, γιατί έχει πάντα στραμμένα τα μάτια του στον στόχο.

10 φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο που αποδεικνύουν ότι έχει πάντα "τα μάτια στον στόχο"

Σηκώνει το βλέμμα και βλέπει μπροστά του. Υπάρχουν πέντε παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ωστόσο ο στόχος του είναι ένας. Το καλάθι. Δεν κοιτάει πουθενά αλλού. Έχει μονίμως τα μάτια του στο στόχο. Συνεχίζει προς τα μέσα, κάνει ντρίμπλα, περνάει τους αντιπάλους του και καρφώνει με δύναμη!

Αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο "δικός μας" All Star παίκτης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο NBA και μας κάνει υπερήφανους. Δεν θα είχε καταφέρει όμως τίποτε, αν δεν είχε βάλει στόχους κι αν δεν τους κοίταζε στα μάτια.

Γιατί οι στόχοι πρέπει να υπάρχουν, απλά για να τους ξεπερνάμε. Και ο Giannis είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα της παραπάνω φράσης. Το STR8, το αγαπημένο άρωμα κάθε άνδρα, μοιράζεται τη στάση ζωής του Γιάννη και μαζί προτρέπουν τους νέους να κοιτούν μπροστά και να έχουν τα μάτια τους στόχο. Αυτή είναι και η ουσία της συνεργασίας τους, η οποία συνοψίζεται στο μήνυμα #WhatYouWantIsAhead.

Το STR8 λοιπόν έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για όλους τους fans του Γιάννη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά, σε έναν αγώνα των Milwaukee Bucks! Στα ράφια των καταστημάτων και στις αλυσίδες καλλυντικών, μπορείτε να βρείτε τα σετ δώρου STR8. Κάνοντας δικό σας ένα σετ, θα βρείτε μέσα έναν μοναδικό κωδικό. Καταχωρώντας τον στο Str8myway.com , μπαίνετε στην κλήρωση και διεκδικείτε ένα ταξίδι στην Αμερική και μια θέση στις κερκίδες του NBA, για να ζήσετε τον παλμό και την ένταση του αγώνα!

10 φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο που αποδεικνύουν ότι έχει πάντα "τα μάτια στον στόχο"

Το πού θα φτάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μερικά... μαθήματα, ούτως ώστε ο καθένας από εμάς, με τον τρόπο του, να επιτύχει και τους δικούς του στόχους.

Από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στις ΗΠΑ και φόρεσε τη φανέλα των Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε βάλει στόχο να γίνει ο καλύτερος εκεί έξω. Και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει πάρα πολλά.

Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόταν όλο και καλύτερος, ώσπου η πρώτη δικαίωση, ο πρώτος μεγάλος στόχος που πέτυχε ήταν να συμμετάσχει στο Rising Stars Challenge το 2014, ένα σκαλοπάτι πριν το μεγάλο All Star Game.

Μέσα από τη δουλειά και τη σκληρή προσπάθεια, μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Ακόμη και να σταθείς δίπλα στα είδωλα που πάντα θαύμαζες από παιδί. Όπως ακριβώς έκανε ο Giannis.

Πλέον, όλος ο κόσμος του μπάσκετ μιλάει για εκείνον. Ο Γιάννης νιώθει ευλογημένος, αλλά τίποτε δεν έγινε κατά τύχη. Έχει περάσει ατελείωτες ώρες στην προπόνηση, έχοντας συνεχώς τα μάτια του στον στόχο.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts to a foul called against his team during the first quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Monday, Dec. 4, 2017. (AP Photo/Winslow Townson)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts to a foul called against his team during the first quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Monday, Dec. 4, 2017. (AP Photo/Winslow Townson) AP

Βέβαια, σε όλο αυτό το ταξίδι ο δρόμος δεν είναι πάντοτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές, οι ατυχίες, τα λάθος σφυρίγματα, τα άστοχα σουτ. Όλα αυτά τα εμπόδια βρίσκονται εκεί απλά για να τον κάνουν καλύτερο.

Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with Bucks forward Giannis Antetokounmpo as he walks off the court during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings Tuesday, Nov. 28, 2017, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with Bucks forward Giannis Antetokounmpo as he walks off the court during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings Tuesday, Nov. 28, 2017, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Και πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος; Σίγουρα με σκληρή προπόνηση, αλλά και με το να ακούς τις συμβουλές των προπονητών σου που σίγουρα είναι πιο έμπειροι από εσένα. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Γιάννης στους Μιλγουόκι Μπακς, ακούγοντας προσεκτικά τα όσα του λέει ο κόουτς, Τζέισον Κιντ.

Κι όχι μόνο ο Τζέισον Κιντ, αλλά και άλλοι αστέρες όπως για παράδειγμα, ο Κέβιν Γκαρνέτ, ένα από τα παιδικά είδωλα του Αντετοκούνμπο, με τον οποίο βρέθηκαν και ως αντίπαλοι στο παρκέ, αλλά στη συνέχεια... πήρε και τις συμβουλές του για να γίνει καλύτερος. Το βλέμμα του τα λέει όλα. Ποτέ του δεν παίρνει τα μάτια από τον στόχο.

Cleveland Cavaliers' LeBron James tries to drive past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 19, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Cleveland Cavaliers' LeBron James tries to drive past Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 19, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Ούτε καν όταν καλείται να μαρκάρει τον "Βασιλιά" του NBA, τον -κατά πολλούς- καλύτερο μπασκετμπολίστα των ημερών μας, τον Λεμπρόν Τζέιμς. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να κοιτάει τον Λεμπρόν. Ο Γιάννης όμως κοιτάει μόνο την μπάλα. Αυτός είναι ο στόχος του. Να την κλέψει και να τη βάλει στο αντίπαλο καλάθι.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo watches a free throw during an NBA basketball game against the Orlando Magic Wednesday, Jan. 10, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo watches a free throw during an NBA basketball game against the Orlando Magic Wednesday, Jan. 10, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Είναι πραγματικά σπουδαία τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά είναι μόνο αρχή. Το μάτια του Γιάννη κοιτούν ψηλά, εκεί είναι ο στόχος του. Όσο πιο ψηλά γίνεται.

Eastern Conference small forward Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks (34) slam dunks during the first half of the NBA All-Star basketball game in New Orleans, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Gerald Herbert)
Eastern Conference small forward Giannis Antetokounmpo of the Milwaukee Bucks (34) slam dunks during the first half of the NBA All-Star basketball game in New Orleans, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Gerald Herbert) AP

Το μεγαλύτερο επίτευγμά του (μέχρι το επόμενο) ήταν η περσινή συμμετοχή του στο All Star Game του ΝΒΑ. Φέτος θα βρίσκεται ξανά εκεί και φυσικά θα έχει πάντα τα μάτια του στον στόχο. Και εμείς τα δικά μας... πάνω του, περιμένοντας αντίστοιχες φάσεις σαν κι αυτή της φωτογραφίας.

Το STR8 λοιπόν, σας δίνει την ευκαιρία να τον θαυμάσετεαπό κοντά και να τον βγάλετε κι εσείς μια φωτογραφία, σε έναν αγώνα των Milwaukee Bucks! Κάνοντας δικό σας ένα σετ, θα βρείτε μέσα έναν μοναδικό κωδικό. Καταχωρώντας τον στο Str8myway.com , μπαίνετε στην κλήρωση και διεκδικείτε ένα ταξίδι στην Αμερική και μια θέση στις κερκίδες του NBA.

Κάντε, λοιπόν, δικό σας το αγαπημένο σας άρωμα και απολαύστε ζωντανά τον Γιάννη!

10 φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο που αποδεικνύουν ότι έχει πάντα "τα μάτια στον στόχο"

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το website Str8myway.com και το @STR8Greece στο Facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK