Αγκωνιά του Χάουαρντ στον Κόμπε και τσαμπουκάς (VIDEOS)

Η κόντρα του Ντουάιτ Χάουαρντ με τον Κόμπε Μπράιαντ καλά κρατεί, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός από τη συνύπαρξή τους στους Λέικερς. Στην πρεμιέρα του ΝΒΑ οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι και δεν... έχασαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά με τον άσο των Ρόκετς να... κερνάει αγκωνιές τον στάρ του LA.

Αγκωνιά του Χάουαρντ στον Κόμπε και τσαμπουκάς (VIDEOS)

Συγκεκριμένα σε μια φάση της αναμέτρησης οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν ένα ριμπάουντ με τον Χάουαρντ να αγκαλιάζει την μπάλα και τον Κόμπε να προσπαθεί να του την κλέψει. Από τη σύντομη "μάχη" τους ο Κόμπε πρόλαβε να δεχτεί δύο αγκωνιές στο πρόσωπο.

Όπως ήταν λογικό ο σούπερ σταρ των Λέικερς ζήτησε τον λόγο από τον Χάουαρντ με τους δύο "γίγαντες" να ανταλλάσσουν αρκετά γαλλικά μεταξύ τους. Όπως θα δείτε και στα ακόλουθα videos.

Ο Χάουαρντ μέσα στην αναμπουμπούλα είπε στον Κόμπε "i know you", με τον άσο των Λέικερς να απαντά: "try me" ενώ τον αποκάλεσε και "soft"

Ο κόουτς των Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ, ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για το επεισόδιο των δύο αστέρων και απάντησε λακωνικά μεν, πολύ ξεκάθαρα δε: "Είναι πολύ απλό, δεν αρέσει ο ένας στον άλλον".

Ο Κόμπε κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, τόνισε: "Νομίζω είναι φανταστικό. Το να μιλάς βρώμικα είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν ξέρω από πότε το NBA έγινε τόσο ευαίσθητο. Ο Χάουαρντ είναι σαν αρκουδάκι. Δεν γίνεται να μην σου αρέσει. Όταν τον ανταγωνίζεσαι, έχεις έναν στόχο στο μυαλό... δεν το βλέπουμε σαν κόντρα".

Δείτε το σχετικό VIDEO με τις αγκωνιές αλλά και ό,τι ακολούθησε στη συνέχεια:

News 24/7

24MEDIA NETWORK