Αγνώριστος ο Kobe μετά την απόσυρση του

Ο Kobe Bryant επανεμφανίστηκε στο γήπεδο των Lakers, Staples Center, για να δει από κοντά γυναικείο αγώνα μπάσκετ εντελώς αλλαγμένος σε σχέση με το πως τον έχουμε συνηθίσει (φωτογραφία).

Αγνώριστος ο Kobe μετά την απόσυρση του

Τους τελικούς του WNBA θέλησε να δει από κοντά ο παλαίμαχος άσος των "λιμνανθρώπων", ανάμεσα σε Los Angeles Sparks και Minnesota Lynx. Όπως φαίνεται ο Kobe άφησε τον εαυτό του αρκετά χαλαρό και ήδη οι πρώτες αλλαγές είναι εμφανείς.

Με λίγα κιλάκια παραπάνω και... αρκετό μούσι, ο άλλωστε σπουδαίος αστέρας του NBA παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με την έγκυο σύζυγο του και τα παιδιά τους.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ