Αντετοκούνμπο μέχρι το 2017 στους Μπακς

Την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενεργοποίησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, κρατώντας τον Έλληνα γκαρντ στην ομάδα μέχρι το 2017. Δείτε τον παίκτη των "ελαφιών" και σε ρόλο... πυροσβέστη!

Αντετοκούνμπο μέχρι το 2017 στους Μπακς

Το συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο όπως γίνεται σε κάθε παίκτη που επιλέγεται στον πρώτο γύρο του draft η ομάδα έχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Τα "Ελάφια" λοιπόν ενεργοποίησαν την οψιόν στο συμβόλαιο του Γιάννη κι έτσι ο Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι για τουλάχιστον 3 ακόμη χρόνια, αν υπολογίσουμε και τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα μέχρι το τέλος τους συμβολαίου του αναμένεται να εισπράξει κοντά στα 14.500.000 δολάρια. Παράλληλα οι Μπακς ανανέωσαν μέχρι το καλοκαίρι του 2016 το συμβόλαιο του Τζον Χένσον.

Ο πυροσβέστης Αντετοκούνμπο

Αντετοκούνμπο μέχρι το 2017 στους Μπακς

Οι παίκτες των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζαμπάρι Πάρκερ, Ντάμιεν Ίνγκλις, Μάικλ Έρικ και Ελίτζα Μίλσαπ, συνεργάστηκαν με την πυροσβεστική του Μιλγουόκι προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους της πόλης για την πυρασφάλεια.

Έτσι, βγήκαν στους δρόμους και μίλησαν με τον κόσμο, επισκέφτηκαν σπίτια, με τον Αντετοκούνμπο να παίρνει το κράνος του αρχηγού!

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK