Αθώος ο Σεφολόσα, σώθηκε η καριέρα του

O Τάμπο Σεφολόσα αθωώθηκε για την εμπλοκή του στο περιβόητο συμβάν σε κλαμπ της Νέας Υόρκης. Τότε που είχε συλληφθεί και ο Πέρο Άντιτς.

Αθώος ο Σεφολόσα, σώθηκε η καριέρα του

Αίσια έκβαση είχε για τον Τάμπο Σεφολόσα η δικαστική περιπέτεια για το σοβαρό επεισόδιο που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης και είχε... συμπρωταγωνιστή τον Πέρο Άντιτς.

Ο Σεφολόσα κινδύνευε να καταλήξει στη φυλακή και η καριέρα του στο ΝΒΑ να τερματιστεί πρόωρα. Μετά τη σύλληψή του τον περασμένο Απρίλιο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης ο 31χρονος άσος των Χοκς είχε βρεθεί κατηγορούμενος με τρεις διαφορετικές κατηγορίες που είχαν να κάνουν με την αντίστασή του να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές.

Τι είχε συμβεί τότε; Με αφορμή τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι στον Κρις Κόπλαντ, ο Σεφολόσα και ο Πέρο Άντιτς είχαν, σύμφωνα με το NYPD, αρνηθεί ν' αποχωρήσουν από το κλαμπ και είχαν παρεμποδίσει τις αστυνομικές έρευνες. Πάνω μάλιστα στο επεισόδιο ο Ελβετός άσος είχε σπάσει το πόδι του και έχασε το υπόλοιπο της περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο, οι κατηγορίες που βάραιναν τον Σεφολόσα κατέπεσαν και την Παρασκευή αποχώρησε με λευκό ποινικό μητρώο. Μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τους Χοκς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK