Αυτοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ

Δύο ημέρες πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της περιόδου στο ΝΒΑ, έχει ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι 16 ομάδες που θα συμμετέχουν στα φετινά πλέι οφ, με τους Γκρίζλις να είναι οι τελευταίοι που εξασφάλισαν το εισιτήριο.

Αυτοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ

Οι πρώτοι: Στη Δύση η πρώτη θέση είχε ξεκαθαρίσει σχετικά νωρίς με τους Σπερς να την καταλαμβάνουν, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα μέχρι το τέλος. Στην Ανατολή οι Χιτ "δώρισαν" την πρωτιά στους Πέισερς μετά την ήττα τους τα ξημερώματα της Τρίτης (15/04) από τους Ουίζαρντς.

Και υπόλοιποι: Πέρα λοιπόν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Ιντιάνα Πέισερς, εισιτήριο για τα φετινά πλει οφ εξασφάλισαν οι: Μαιάμι Χιτ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τορόντο Ράπτορς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Σικάγο Μπουλς, Χιούστον Ρόκετς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μπρούκλιν Νετς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Σαρλότ Μπομπκατς, Ντάλας Μάβερικς, Ατλάντα Χοκς και Μέμφις Κρίζλις.

Απομένει πλέον να ξεκαθαρίσουν οι θέσεις στις οποίες θα τερματίσουν οι ομάδες (οι αγώνες ολοκληρώνονται τα ξημερώματα της Πέμπτης) προκειμένου να προκύψουν τα ζευγάρια των πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK