Από τώρα στους Ρόκετς ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα παίξει του χρόνου στο ΝΒΑ. Οι Χιούστον Ρόκετς διεκδίκησαν και έπεισαν τον Έλληνα φόργουορντ να κάνει από αυτό το φθινόπωρο το μεγάλο βήμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Από τώρα στους Ρόκετς ο Παπανικολάου

Η συμφωνία διέρρευσε σε αμερικανικά μέσα και γρήγορα έφτασε στην Ευρώπη. Μετά το πρώτο "όχι" του Κώστα Παπανικολάου, οι Ρόκετς επέστρεψαν και με νέα, βελτιωμένη, πρόταση κατάφεραν να αποσπάσουν καταφατική απάντηση εντάσσοντάς τον στο έμψυχο δυναμικό τους τουλάχιστον για τη σεζόν 2014-15.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο διεθνής φόργουορντ θα εισπράξει για τον πρώτο χρόνο 4.8 εκατ. δολάρια. Μια προσφορά πολύ καλύτερη από την αρχική που του είχε καταθέσει η ομάδα από το Τέξας. Το συμβόλαιό του είναι διετές, αλλά ο δεύτερος χρόνος εξαρτάται από τις προθέσεις των Αμερικανών, οι οποίοι αν τον κρατήσουν θα τον πληρώσουν με 4.6 εκατ. δολάρια.

Ο Παπανικολάου αφήνει την Μπαρτσελόνα μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Αποκτάται από τους Ρόκετς, οι οποίοι είχαν τα δικαιώματά του μετά από ανταλλαγή με το Πόρτλαντ, για να συμπληρώσει τον Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος μετακινήσει επίσης στο Χιούστον στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο κόουτς ΜακΧέιλ είχε εξ αρχής εισηγηθεί τον ερχομό του και οι άνθρωποι των "ρουκετών" τού είχαν πριν από περίπου ένα μήνα χτυπήσει την πόρτα. Τότε έλαβαν αρνητική απάντηση, αλλά επέστρεψαν αποφασισμένοι να του αποσπάσουν το "ναι", όπως και έγινε.

Έτσι έγινε γνωστή η είδηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK