Ελεύθερος για τους... Λέικερς ο Μπρουκ Λόπεζ

Έκανε χρήση του δικαιώματος να μείνει ελεύθερος ο Μπρουκ Λόπεζ και ο δρόμος για τη μετακόμισή του στους Λέικερς είναι ορθάνοιχτος. Θέλουν να τον κρατήσουν οι Νετς.

Ελεύθερος για τους... Λέικερς ο Μπρουκ Λόπεζ

Ο Μπρουκ Λόπεζ λειτούργησε για το μέλλον (του). Αρνήθηκε τα 16.7 εκατ. δολάρια που επρόκειτο να πάρει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Νετς και ψάχνει ένα καινούριο με καλύτερους οικονομικούς όρους, στο Μπρούκλιν, στο Λος Άντζελες ή αλλού.

Ο 27χρονος σέντερ είναι ένας από τους στόχους των Λέικερς για τη θέση "5" και μετά την εξέλιξη αυτή έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν χωρίς να θυσιάσουν κάτι ιδιαίτερο. Οι Νετς πάντως είναι βέβαιοι πως την πρόταση που θα του κάνουν ο Λόπεζ δεν θα την αρνηθεί και θα έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Πέρυσι ο έμπειρος σέντερ είχε 17.2 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα σε 72 παιχνίδια, νούμερα που τον κάνουν περιζήτητο. Βέβαια τα πόδια του παραμένουν ευάλωτα σε τραυματισμούς και αυτό είναι το μόνο εμπόδιο στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ