Επέστρεψε στο κολέγιο για να πάρει το πτυχίο του ο Μέρφι

Oι 12 σεζόν στο ΝΒΑ και τα 70.000.000 που αποκόμισε από την επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ ο Τρόι Μέρφι δεν τον έκαναν να αδρανήσει σε σχέση με τη γενικότερη ζωή του.

Επέστρεψε στο κολέγιο για να πάρει το πτυχίο του ο Μέρφι

Ετσι λοιπόν ο 34χρονος σήμερα Μέρφι επέστρεψε στο κολέγιό του (στο Κολούμπια συγκεκριμένα) για να συνεχίσει τις σπουδές του και να πάρει το πτυχίο στην κοινωνιολογία.

Ο άλλοτε παίκτης των Ουόριορς, Πεϊσερς, Νετς, Σέλτικς και Μάβερικς είχε αφήσει το κολέγιο (του Νοτρ Νταμ) ένα χρόνο πριν από την αποφοίτηση γιατί το δέλεαρ του επαγγελματικού συμβολαίου στο ΝΒΑ ήταν πολύ μεγάλο.

Πλέον είναι όμως ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει: "Για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον το να επιδιώκω το Α σε κάθε μάθημα. Οι καθηγητές μου είναι πολύ καλοί και θέλω να αποδείξω τι αξίζω" τόνισε ο Μέρφι σε δηλώσεις του στους "New York Times".

Ο...νεόκοπος φοιτητής ήταν μάλιστα αναγκασμένος να επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Εδωσε εισαγωγικές εξετάσεις μελετώντας περίπου 25 ώρες την εβδομάδα και εν τέλει κατάφερε να επιλεγεί δικαιώνοντας τον κόπο του. Αξιέπαινος αν μην τι άλλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK