Έβγαλε εφαρμογή με emoticons ο Τζέι Αρ Σμιθ

Δική του εφαρμογή με emoticons έχει πλέον o πρωταθλητής με τη φανέλα των Καβαλίερς Τζέιρ Αρ Σμιθ, ακολουθώντας τα χνάρια του Στέφεν Κάρι.

Έβγαλε εφαρμογή με emoticons ο Τζέι Αρ Σμιθ

Είναι τρομερός τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Ο λόγος φυσικά για τον Τζέι Αρ Σμιθ που κατά τη διάρκεια των περσινών τελικών των Καβαλίερς ήταν η ατραξιόν της ομάδας.

Ο Αμερικανός στις παρελάσεις των εορτασμών για το πρωτάθλημα έκανε σήμα κατατεθέν του τον "πανηγυρισμό χωρίς μπλούζα" και τώρα έγινε και emoticon!

Πρόσφατα λοιπόν λάνσαρε ένα δικό του πακέτο με emoticons για κινητά τηλέφωνα. Προς το παρόν υπάρχει στο Apple Store, ενώ σε λίγο καιρό θα μπορεί να το "κατεβάσει" ο καθένας και στο Messenger του Facebook.

Πώς σας φαίνεται;

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ