Έχει ένα μυστικό ο Λέοναρντ και το μοιράζεται

Θες να γίνεις παικταράς σαν τον Κάουι Λέοναρντ όταν μεγαλώσεις; Ξέχνα το γάλα που μεγαλώνει γερά παιδιά και πίνε νερό. Συγκεκριμένο νερό...

Έχει ένα μυστικό ο Λέοναρντ και το μοιράζεται

Ο Καουάι Λέοναρντ είναι μεταξύ των υποψηφίων MVP. Ο ηγέτης των Σπερς δεν έχει τα triple double του Γουέστμπρουκ ή το φανταζί παιχνίδι του Χάρντεν, παρόλα αυτά η πληθωρική παρουσία του στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού (26.2 πόντοι, 5.9 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.9 κλεψίματα) τον καθιστά ως εκ των τριών φαβορί για το πολυπόθητο βραβείο της κανονικής περιόδου και τη διαδοχή του Στέφεν Κάρι που παραδίδει τα σκήπτρα του μετά από δυο σερί κατακτήσεις.

Ο Έλστον Τέρνερ, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους βοηθούς στο ΝΒΑ, βλέπει στο πρόσωπο του 25χρονου Καλιφορνέζου έναν... Τζόρνταν - σε σμίκρυνση θα προσθέσουμε εμείς, γιατί προσφέρει με την ίδια ευκολία στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο ίδιος, ταπεινός, δεν αποδέχεται τέτοιους χαρακτηρισμούς, φροντίζει απλώς να είναι στην απαραίτητη κατάσταση για να βοηθάει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα της Δύσης.

Πώς τα καταφέρνει; Τρώγοντας και πίνοντας. Όχι ό,τι κι ό,τι. Ερωτηθείς για τις συμβουλές που έχει να δώσει στα κολεγιόπαιδα, ήταν πολύ συγκεκριμένος. " Θα τους έλεγα απλώς να τρέφονται με φρέσκο φαγητό από οργανικά προϊόντα. Και μαζί να προσέχουν το είδος του νερού που πίνουν. Δεν είναι όλα καλά. Εγώ πίνω πολύ νερό στη διάρκεια της ημέρας, αλλά αποφεύγω κάποια συγκεκριμένα επειδή το pH τους είναι χαμηλό. Επιμείνετε σε αλκαλικά νερά, εμπιστευτείτε με...", δήλωσε σε συνέντευξή του στο GQ.

Photo Credits: AP Photo/Sue Ogrocki

News 24/7

24MEDIA NETWORK