Φιτιλιά... αποχώρησης από Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έριξε... βόμβα στο NBA, υπερασπιζόμενος τον Κέβιν Ντουράντ για το γεγονός πως άφησε τους Θάντερ για τους Γκόλντεν Στέιτ. Μήπως ήθελε να περάσει κάποιο... μήνυμα στην διοίκηση των Μπακς;

Φιτιλιά... αποχώρησης από Αντετοκούνμπο

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Greek Freak έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει για όλη του την καριέρα στους Μπακς και το Μιλγουόκι, πόλη στην οποία, όπως τόνισε, του ταιριάζει απόλυτα λόγω του ήρεμου χαρακτήρα που έχει.

Λίγους μήνες αργότερα ο Έλληνας άσος έριξε... βόμβα, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει κάποια στιγμή από την ομάδα!

Φυσικά το έκανε με έμμεσο τρόπο, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Κέβιν Ντουράντ που έφυγε από τους Θάντερ με σκοπό να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

"Πολλοί είναι είναι εκείνοι που λένε πως θα μείνουν σε μία ομάδα και μετά πηγαίνουν σε άλλη. Παιδιά πρέπει να καταλάβετε το εξής: Μπορεί όντως κάποιος να θέλει να μείνει, όμως η ομάδα δεν κάνει αυτά που πρέπει για να γίνει ακόμα καλύτερος ο παίκτης.

Ο λόγος που ο Κέβιν Ντουράντ ήθελε να μείνει στους OKC ήταν για να κερδίσει, σωστά; Δεν κατέκτησαν όμως το πρωτάθλημα. Γι΄αυτό αποφάσισε να φύγει. Μην μισείτε τον παίκτη λοιπόν. Γιατί κάποιες φορές δεν είναι μόνο δική του ευθύνη", είπε στο πλαίσιο τουρ στην Μανίλα.

Τώρα αν πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τις δηλώσεις του, μάλλον στέλνει... ηχηρό μήνυμα στην διοίκηση των Μπακς, πως αν δεν τον βοηθήσουν να διεκδικήσει ένα δαχτυλίδι μπορεί να κουνήσει σύντομα... μαντίλι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK