Φόβος και τρόμος ο Γκαρνέτ: τα "καψώνια" στους νέους

Ποιος τολμάει να φέρει αντίρρηση στον Κέβιν Γκαρνέτ; Ο "KG" κάνει κουμάντο και οι υπόλοιποι υπακούν.

Φόβος και τρόμος ο Γκαρνέτ: τα "καψώνια" στους νέους

Ο Κέβιν Γκαρνέτ δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Παρόλα αυτά παραμένει μια τεράστια προσωπικότητα που εμπνέει τον απόλυτο σεβασμό στους συμπαίκτες του χάρη στην 20ετή πορεία του.

Γι' αυτό και οι Τίμπεργουλβς τού έχουν αναθέσει το ρόλο του "Big Brother" στα... κολεγιακά αποδυτήρια. Με την απόλυτη έννοια του όρου, αφού ο 39χρονος πάουερ φόργουορντ είναι το άγρυπνο μάτι που παρακολουθεί τους πάντες και φροντίζει να τηρούνται οι δικοί του κανόνες συμπεριφοράς εντός κι εκτός παρκέ.

Πολύ πρόσφατο είναι το παράδειγμα με τις φωνές στον Νίκολα Πέκοβιτς επειδή δεν γύρισε γρήγορα στην άμυνα. Σ' όλη τη Μινεάπολη ακούστηκαν τα όσα "έσουρε" στον Μαυροβούνιο ο "KG".

Όλοι ξέρουν επίσης ότι την ώρα που βρίσκεται στ' αποδυτήρια δεν θέλει να χτυπούν κινητά τηλέφωνα και έχουν ενημερωθεί άπαντες για την παραξενιά του αυτή, διότι διαφορετικά θα βρουν τη συσκευή τους στη λεκάνη της τουαλέτας.

Ο Γκαρνέτ ήταν και παραμένει τέτοιος τύπος. Αντίρρηση όμως δεν του φέρνει κανείς γιατί είναι ο Γκαρνέτ: ο πιο πιστός στρατιώτης. Ή μάλλον επιλοχίας. Διότι στην ιστορία που περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μέισον Πλάμλι, ενόσω συνυπήρξαν στους Νετς, λειτούργησε περισσότερο σαν "παλιός".

Ο νυν σέντερ των Μπλέιζερς θυμήθηκε ότι στη διάρκεια μιας πτήσης ο Γκαρνέτ τού είχε πάρει από το πιάτο την καβουροκροκέτα για να την δώσει στον Ρέτζι Έβανς. "Οι παλιότεροι πρέπει να χορτάσουν πρώτοι", του είχε πει και ο Πλάμλι δεν αντέδρασε. Ας έκανε αλλιώς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK