Γι' αυτό ο Λεμπρόν έκανε unfollow τον λογαριασμό των Καβαλίερς

Ο δημοσιογράφος, Τζο Βάρντον, με άρθρο του στο Cleveland.com αποκαλύπτει τους λόγους που ο Λεμπρόν Τζέιμς σταμάτησε να ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο twitter.

Γι' αυτό ο Λεμπρόν έκανε unfollow τον λογαριασμό των Καβαλίερς

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος και πολλές συζητήσεις στο NBA, μετά την απόφαση του Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει unfollow τον επίσημο λογαριασμό των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι φήμες για πιθανή αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος του Cleveland.com, Τζο Βάρντον αποκάλυψε τους λόγους που ο "King James" προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση. Σύμφωνα με τον Βάρντον, ο Λεμπρόν αποφάσισε να προβεί σ' αυτή την κίνηση ως μέρος της προετοιμασίας τους για τα πλέι οφ. Ο σούπερ σταρ των "Καβς" αποκαλεί τη συγκεκριμένη περίοδο "Zero Dark 23" και στοχεύει στην... αποσυμφόρηση του feed του ώστε να μην επηρεάζεται από τα σχόλια.

Εκτός από τους Καβαλίερς, ο Λεμπρόν σταμάτησε να ακολουθεί ακόμη 14 λογαριασμούς. Όπως είναι λογικό, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν μετά το τέλος του αγώνα με τους Ντένβερ Νάγκετς, χωρίς όμως να λάβουν απάντηση. Ο Τζέιμς εμφανώς ενοχλημένος δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά "άλλη ερώτηση".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

TOP-10: Ασταμάτητος Giannis!

Δεν έφτανε το double-double του Αντετοκούνμπο για τους Μπακς

News 24/7

24MEDIA NETWORK