Η απάντηση του Ρίκι...

Για το ταλέντο του συνολικά, ακούει από το 2007, όταν μας συστήθηκε ως παίκτης της Μπανταλόνα, τα καλύτερα και μάλιστα πολύ συχνά. Για το σουτ του όμως...

Η απάντηση του Ρίκι...

Ο Ρίκι Ρούμπιο είναι ένας ιδιαίτερα ικανός πλέι μέικερ, γεμάτος παραστάσεις παρά τα 21 του μόλις χρόνια. Η αδυναμία, η αστάθεια και η αφερεγγυότητα που χαρακτηρίζουν όμως τις προσπάθειες του από τη γραμμή του τριπόντου, έχουν γίνει αντικείμενα χλευασμού. Τα air ball που έκανε στους τελικούς της ACB κόντρα στη Μπιλμπάο δεν αποτελούσαν και την καλύτερη σύσταση για τη μετάβαση που ήδη είχε συμφωνήσει να κάνει στο ΝΒΑ.

Ο Ρούμπιο, εκνευρισμένος για όλα όσα του προσάπτουν αναφορικά με τον τρόπο που επιχειρεί από την περιφέρεια, αποφάσισε να δώσει απαντήσεις.

Στην προπόνηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο νεαρός Ισπανός ευστόχησε στις 15 από τις 16 προσπάθειές του από το τρίποντο.

Έτσι βρήκε έναν πειστικό τρόπο να δείξει στον κόσμο πως αν μη τι άλλο έχει βελτιωθεί. Τα πάντα θα φανούν στην πράξη, όταν και αν το ΝΒΑ λύσει τα εργασιακά του ζητήματα, και η δράση στα παρκέ αρχίσει εκ νέου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK