Η "εξήγηση" του Κιντ για Αντετοκούνμπο

Ο Τζέισον Κιντ αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας φόργουορντ ήταν μία "ανάσα" από το πρώτο τριπλ-ντραμπλ της καριέρας του. Διαβάστε πως δικαιολόγησε την απόφασή του.

Η "εξήγηση" του Κιντ για Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ακόμα μία εξαιρετική βραδιά στον νικηφόρο αγώνα των Μπακς κόντρα στους Νετς (103-97), ολοκληρώνοντας το ματς με 12 πόντους (4/4 βολές, 4/9 σουτ), 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ (ρεκόρ καριέρας), 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 31'43'' και φτάνοντας πολύ κοντά στο πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του.

Ο Έλληνας φόργουοντ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πετύχει το εν λόγω επίτευγμα, αλλά ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ, αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου στην τελευταία περίοδο. Ο κόουτς των Μπακς, ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και εξήγησε την απόφασή του:

"Ο Γιάννης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ήταν καθοριστικός σε άμυνα κι επίθεση. Μας έβαλε ξανά μέσα στο παιχνίδι και το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να τον χρησιμοποιήσουμε στο τέλος δείχνει πόσο εμπιστευόμαστε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Έτσι έχουμε χτιστεί σαν ομάδα. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, του Γιάννη ή του Νάιτ. Έχουμε πολλές επιλογές κι αυτό μας κάνει καλή ομάδα"

Διαβάστε ακόμα:

Ρεκόρ ασίστ ο Giannis, ακάθεκτοι οι Μπακς (VIDEOS)

Τους πήρε παραμάζωμα ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

ΑΠΟΘΕΩΣΗ: Καλύτερος παίκτης στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK