Και άλλη επέμβαση ο Οντεν!

Ο Γκρεγκ Οντεν έχει να παίξει μπάσκετ από τον Δεκέμβριο του 2009 αλλά είναι αναγκασμένος να περιμένει κι άλλο. Τις προσεχείς ημέρες θα περάσει ξανά το κατώφλι του χειρουργείου.

Και άλλη επέμβαση ο Οντεν!

Το κλισέ "όσκαρ ατυχίας" μάλλον δεν μπορεί να περιγράψει με πειστικότητα αυτό που έχει συμβεί στην καριέρα του Γκρεγκ Οντεν.

Ο παίκτης που επιλέχθηκε στο Νο 1 του ντραφτ το 2007 και είχε συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας θα περάσει για πολλοστή φορά την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο.

Ο Οντεν έχει παίξεις μόλις σε 82 επίσημα παιχνίδια με τους Μπλέιζερς από το 20007 μέχρι σήμερα (το τελευταίο του το Δεκέμβριου του 2009) αφού οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία. Και ακόμα και αν η αρθροσκόπηση πάει καλά, ουδείς γνωρίζει πότε θα επιστρέψει αφού είναι πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση και στο άλλο γόνατο!

Μ' αυτά ως δεδομένα, η επιλογή των Μπλέιζερς να του προτείνουν δραματική μείωση αποδοχών (από 8,8 εκατομμύρια δολάρια σε 1,5) φαντάζει μάλλον λογική και αναμενόμενη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK