Καλοκαιρινό ραντεβού για Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει, ο Λεμπρόν είναι ανοιχτός οπότε γιατί να μην δουλέψουν οι δυο τους το καλοκαίρι;

Καλοκαιρινό ραντεβού για Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο στα σχεδόν τρία χρόνια που βρίσκεται στο ΝΒΑ αλλά ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να προοδεύσει κι άλλο αν θέλει να φτάσει στο top επίπεδο.

Η ιστοσελίδα cleveland.com του έθεσε στα υπόψιν μία σημαντική ιδέα γι' αυτό το σκοπό και ο Giannis ενθουσιάστηκε μόνο στο άκουσμά της. Να δουλέψει το καλοκαίρι με τον Λεμπρόν Τζέιμς!

"Αν είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, εννοείται ότι θα το έκανα. Πρέπει να δουλέψω μαζί του αφού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, θα μπορούσα να μάθω πολλά πλάι του και να εξελιχθώ. Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, θα την αρπάξω" τόνισε ο Giannis.

Οταν μεταφέρθηκε η επιθυμία στον Τζέιμς, αυτός έδειξε κάτι παραπάνω από ανοιχτός: "Ολοι ξέρουν ότι πάντα έχω ανοιχτές τις πόρτες σε κάτι τέτοιο". Οπότε...τίποτα δεν αποκλείεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κάρφωμα αλλά Τζόρνταν ο Giannis
Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ