Καναλάρχης ή τραπεζίτης ο Giannis

Tι άραγε θα μπορούσε να κάνει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούμπο με τα χρήματα που θα λάβει από τους Μπακς από το νέο τετραετές συμβόλαιο. Ο Σωτήρης Γεωργίου έχει τις απαντήσεις με συγκεκριμένα νούμερα και επιχειρήματα. Τραπεζίτης, ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης της TΡΑΙΝΟΣΕ ο Giannis.

Καναλάρχης ή τραπεζίτης ο Giannis

Προ ημερών όπως είχαμε αποκαλύψει και προ μηνών εδώ στο αγαπημένο σας site, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο από τους Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ.

Υπέγραψε με αποδοχές στα 100εκ για 4 χρόνια που όμως αν προσθέσουμε και τα διαφημιστικά έσοδα που θα ακολουθήσουν μπορεί να ξεπεράσει και τα 150εκ χαλαρά για την επόμενη τετραετία και ασφαλώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών!

Για να αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της συμφωνίας του Αντετοκούνμπο,αρκεί να παραθέσουμε μερικές συγκρίσεις με τα ποσά που πάιζουν σε μεγάλα επαγγελματικά deals αυτό το διάστημα! Ο Έλληνας άσος θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί σε δωματιάκι της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και να διεκδικήσει με επιτυχία μια τηλεοπτική άδεια καθώς θα του έμεναν και χρήματα για να τρέξει άμεσα το κανάλι που θα αγόραζε με αυτά τα χρήματα! Και να είναι δίπλα σήμερα στους καναλάρχες ισότιμα!

Θα μπορούσε να αγοράσει σχεδόν και μια τράπεζα καθώς υπάρχουν στο χρηματιστηριακό ταμπλό της Σοφοκλέους σήμερα τράπεζες που η αξία τους έιναι στα 136εκ! Και εύκολα γίνοταν μεγαλομέτοχος με το 51%,δηλ με σχεδόν 60-70εκ!

Θα μπορούσε να πάρει και γνωστή ξενοδοχειακή ομάδα της Αθήνας (Hilton) που η αξία της έφτασε στα 180εκ και να είχε το 50% μιας και η αγορά της έγινε 50-50 με Έλληνα και Τούρκο επιχειρηματία. Και φυσικά θα μπορούσε να αγοράσει όχι μια φορά,αλλά δύο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εξαγόρασαν με 45εκ ξένα συμφέροντα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορούσε να πάρει δύο και όχι μια ΤΡΑΙΝΟΣΕ και να κρατήσει και μερικά ψιλά για να περνάει....Πέραν των όσων θα λάβει και από τα διαφημιστικά έσοδα στο άμεσο μέλλον.... Γερό να είναι το παιδί για ακόμα μεγαλύτερο συμβόλαιο στο μέλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βασιλιάς με μείωση ο Giannis
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ