Κόμπε: "Θα σταματήσω όταν εγώ το επιλέξω"

Ο Κόμπε Μπράιαντ δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν πέρυσι και υποστηρίζει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση όταν ο ίδιος το επιλέξει.

Κόμπε: "Θα σταματήσω όταν εγώ το επιλέξω"

"Το σημαντικό είναι να αποσύρεσαι όταν εσύ το επιλέγεις. Ελπίζω κι εγώ να έχω αυτή τη δυνατότητα και να μην έχω έναν ακόμη καταστροφικό τραυματισμό. Όταν φύγω, θέλω να το κάνω με τους δικούς μου όρους", είπε αρχικά.

Για το πότε οριοθετεί το τέλος της καριέρας του, υποστήριξε: "Θα το δούμε αυτό σε δύο χρόνια. Μπορεί να παίξω και περισσότερο. Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης δεν βλέπω ακόμη το τέλος στο τούνελ".

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι έχασε τα πρώτα 19 παιχνίδια της σεζόν λόγω του προβλήματος στον αχίλλειο, στη συνέχεια έπαιξε σε 6 ματς πριν αποσυρθεί και πάλι για τα υπόλοιπα 57 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς με πρόβλημα στο γόνατο.

Ο προπονητής των Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ τόνισε σχετικά με την επιστροφή του Κόμπε: "Περιμένω να παίξει 82 ματς και να παίξει καλά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί ακόμη να έχει 23-24 πόντους ανά αγώνα. Το βασικό για μας είναι να παραμείνει υγιής και να μπορεί να βγάλει χωρίς πρόβλημα όλη τη χρονιά. Τον είδα σε κάποιες ατομικές προπονήσεις κι απέχει πολύ από το να αποσυρθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK