L' Equipe: "Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο παίκτης του μέλλοντος;" (VIDEO)

Ένα απολαυστικό αφιέρωμα στον νεαρό σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, φιλοξενεί στην κεντρική της σελίδα η γαλλική L' Equipe, τον οποίο χαρακτηρίζει μάλιστα ως τον πιο εξελίξιμο παίκτη του ΝΒΑ.

L' Equipe: "Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο παίκτης του μέλλοντος;" (VIDEO)

Η φήμη του Αντετοκούνμπο πλέον δεν έχει σύνορα. Άλλωστε τα πράγματα που κάνει εντός παρκέ, τον έχουν κάνει γνωστό σχεδόν σε όλη την υφήλιο. Η γαλλική L' Equipe μάλιστα φιλοξενεί στην κεντρική σελίδα της από το πρωί της Τρίτης (24/2), ένα πλούσιο αφιέρωμα στον παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς, τον οποίο χαρακτηρίζει μάλιστα ως τον πιο εξελίξιμο του ΝΒΑ.

" Είναι από τους πιο εξελίξιμους παίκτες του ΝΒΑ. Η ιστορία του τον έχουν κάνει έναν από τους αγαπημένους του κοινού. Όλοι μιλούν για τα αθλητικά του προσόντα και την ικανότητά του να παίζει σε πολλές θέσεις…. Παρότι διανύει μόλις τη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ, όλοι τον επαινούν", αναφέρει μεταξύ άλλων το αφιέρωμα της γαλλικής ιστοσελίδας.

Το αφιέρωμα καταπιάνεται επίσης με την ηλικία του Γιάννη, αναφέροντας το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Σακραμέντο Κινγκς. Στο παιχνίδι αυτό, ο Έβανς ρώτησε από τον πάγκο τον Αντετοκούνμπο, "πόσο χρονών είσαι;" και όταν άκουσε την απάντηση "20", αναφώνησε "20; Γ@@@@ο!".

Όπως αναφέρει η L' Equipe, ο Γιάννης στην δεύτερη μόλις σεζόν του στο ΝΒΑ έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Άλλοι λένε πως είναι ο "παίκτης του μέλλοντος", ενώ άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως είναι έτοιμος "να αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ". Επίσης θρύλοι του ΝΒΑ, όπως οι Σκότι Πίπεν, Γκάρι Πέιτον και Χακίμ Ολάζουον σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τα όσα έχουν δει μέχρι τώρα από τον Αντετοκούνμπο στο παρκέ.

Διαβάστε ακόμη:

O "Superman" Αντετοκούνμπο στη 2η θέση του Top10 (VIDEO)

Ξανά στο Top-10 ο Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Αντετοκούνμπο: "Ήθελα να το ζήσω"

Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο για τον διαγωνισμό καρφωμάτων (VIDEO)

Αγχώθηκε ο Γιάννης και αποκλείστηκε. Ανίκητος ο Λαβίν (VIDEOS)

Έκπληκτος ο Έβανς: "Γιάννη, πόσο χρονών είσαι;" (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK