Λαβ: "Αυτός είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ"

Ούτε ο Λεμπρόν ούτε ο Ίρβινγκ ήταν οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε ο Κέβιν Λαβ στην καριέρα του. Διαβάστε το μήνυμά του και θα καταλάβετε γιατί αποθεώνει τον Τζέιμς Τζόουνς.

Λαβ: "Αυτός είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ"

Ο Τζέιμς Τζόουνς είναι στενός φίλος του Λεμπρόν Τζέιμς και τον ακολουθεί παντού. Στην επαγγελματική καριέρα του έχει 5.4 πόντους, 1.9 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ και τα τελευταία χρόνια παίζει από λίγο έως ελάχιστα. Παρόλα αυτά για τον Κέβιν Λαβ είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχε ποτέ.

Το... έγραψε ο ίδιος σ' ένα εκτενές μήνυμά του στο instagram, το οποίο συνόδευσε από φωτογραφία των δυο τους. O "Champ" είναι από τους παίκτες που έχει ανάγκη κάθε ομάδα για να μην διαταράσσονται οι λεπτές ισορροπίες και ο πάουερ φόργουορντ των Καβαλίερς το έχει αντιληφθεί πολύ καλά.

Ειδάλλως δεν θα έγραφε όλα αυτά: " Εκείνοι από εσάς που γνωρίζετε τον Πρωταθλητή θα το εκτιμήσετε αυτό… Θα ήθελα να τιμήσω τον καλύτερο συμπαίκτη που είχα ποτέ, τον Τζέιμς Τζόουνς, ή αλλιώς Πρωταθλητή. Μου δίδαξες περισσότερα απ' όσα ξέρεις τα τελευταία δύο χρόνια - τι χρειάζεται για να νικήσεις, πώς να γίνεσαι καλύτερος συμπαίκτης, πώς να ισορροπείς τα καλά και τα κακά εκτός γηπέδου και σημαντικότερο όλων να βάζεις την ομάδα πάνω απ' όλα. Να θυσιαστείς για το καλό της ομάδας και προκειμένου να ηγηθείς πως κάποιες φορές θα πρέπει πρώτα να μάθεις να ακολουθείς.

Ήσουν σε έξι συνεχόμενους τελικούς. Ήσουν η σταθερή παρουσία που χρειαζόμασταν στα αποδυτήρια. Είσαι η απόλυτη κινητήριος δύναμη. Τα μαθήματα που μου έμαθες θα τα κρατήσω για το υπόλοιπο της καριέρας μου και της ζωής μου μετά το μπάσκετ. Ουδείς μπορεί ν' αποφύγει τα σκαμπανεβάσματα στα πλέι οφ, και όταν πολλοί με ξέγραψαν μετά το δυνατό χτύπημα στους τελικούς εσύ και η ομάδα στάθηκατε δίπλα μου και μού επιτρέψατε ν' αναγεννηθώ και να παίξω όταν μετρούσε περισσότερο. Όπως μου είχες πει όχι πολύ καιρό πριν 'μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτό σου'. Και τώρα δεν θα είμαι ποτέ - Σ' ευχαριστώ για όλα. Συνέχισε να είσαι Πρωταθλητής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK