Λεμπρόν βγαλμένος από ΑΛΛΟΝ πλανήτη!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έπαιξε και για τον Λοβ που αποχώρησε τραυματίας στο 6ο λεπτό καθώς σημείωσε 46 πόντους στο 109-99 των Καβαλίερς επί των Σέλτικς και οδήγησε τη σειρά σε Game 7!

Cleveland Cavaliers' LeBron James reacts after making a 3point shot during the second half of Game 6 of the team's NBA basketball Eastern Conference finals against the Boston Celtics, Friday, May 25, 2018, in Cleveland. The Cavaliers won 109-99. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' LeBron James reacts after making a 3point shot during the second half of Game 6 of the team's NBA basketball Eastern Conference finals against the Boston Celtics, Friday, May 25, 2018, in Cleveland. The Cavaliers won 109-99. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Αρνείται να χάσει, αρνείται να αποκλειστεί, αρνείται να παραδοθεί! Τι και αν οι Καβαλίερς είδαν τον Κέβιν Λοβ να τραυματίζεται στο 6ο λεπτό και να μην επιστρέφει ποτέ στο παρκέ (συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Τζέισον Τέιτουμ και υπέστη διάσειση), ο Λεμπρόν Τζέιμς έπαιξε και για αυτόν αφού με 46 πόντους αλλά και 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο οδήγησε την ομάδα του στο 109-99 επί των Σέλτικς και στην ισοφάριση της σειράς των τελικών της Ανατολής σε 3-3.

Λεμπρόν βγαλμένος από ΑΛΛΟΝ πλανήτη!

Άξιοι συμπαραστάτες για τον "Βασιλιά" στο πιο σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων από τα έξι που έχουν δώσει μέχρι τώρα ήταν οι Χιλ (20 πόντοι) και Γκριν (14 πόντοι), ενώ οι δύο κορυφαίοι σκόρερ για τους "Κέλτες" ήταν οι Ροζίερ με 28 και Μπράουν με 27 πόντους αντίστοιχα.

Πλέον, αμφότερες οι ομάδες, οι οπαδοί τους αλλά και όλος ο κόσμος του NBA αδημονούν για το Game 7 της σειράς, σε έναν δρόμο που δεν θα έχει γυρισμό για τον ηττημένο, με τον Τζέιμς να είναι από τους πλέον μπαρουτοκαπνισμένους σε τέτοια ματς αφού μετράει πέντε σερί νίκες από το 2012 και μετά, όπου βρέθηκε σε ανάλογη θέση. Να παίζει σε ματς δίχως αύριο...

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ - ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ 109-99

News 24/7

24MEDIA NETWORK