Πρωταθλητές οι Χιτ

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι και πάλι πρωταθλητές στο ΝΒΑ. Στον 7ο συγκλονιστικό τελικό, ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του νίκησαν με 95-88 τους Σπερς και κατέκτησαν τον τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και το δεύτερο συνεχόμενο. Σχολίασε ο Τάσος Μαγουλάς.

Πρωταθλητές οι Χιτ

Δεν γινόταν ο καλός Θεούλης να μας αφήσει με τελευταία μπασκετική εικόνα τους αού-ουά του ΣΕΦ. Μπασκετικός ο Κύριος, μας ξεχρέωσε με τους τελικούς του ΝΒΑ, με ένα έβδομο παιχνίδι που αποτελεί την εκδίκηση όλων όσων αγαπάμε το μπάσκετ. Το κορυφαίο αθλητικό θέαμα. Το ΝΒΑ. Από τις 04.05 μέχρι τις 06.45 ο Λεμπρόν έπαιζε μπάσκετ απέναντι στο Σαν Αντόνιο και στο τέλος πήρε το πρωτάθλημα. Οι Χιτ κατέκτησαν τον δεύτερο σερί τίτλο (τρίτο στην ιστορία τους) νικώντας με 95-88 στον 7ο τελικό. Μάλλον, ο Λεμπρόν πήρε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα προσφέροντας ένα μοναδικό ίσως και στην ιστορία των τελικών σόου όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλη την σειρά.

Βεβαίως σήμερα δεν ήταν μόνος αφού ο Γουέιντ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τρομερός, ο Μπάτιε έβαλε έξι τρίποντα οπότε παρά τις προσπάθειες του Μπος(μόνο κάποιες άμυνες έβγαλε) το ΜαΪάμι γιορτάζει.

Από την άλλη η αλήθεια είναι ότι οι μονάδες νίκησαν το μπάσκετ διότι το Μαϊάμι είναι μία ομάδα παίζει χωρίς πλάνο, χωρίς προπονητή μόνο με το ταλέντο του κορυφαίου της εποχής μας κι ενός από τους καλύτερους της ιστορίας.

Το Σαν Αντόνιο προσπάθησε να παίξει όμορφο, γρήγορο, ομαδικό μπάσκετ αλλά ο Πάρκερ εξαφανίστηκε από τον Λεμπρόν (πάλι), ο Τζινόμπιλι συναγωνίστηκε με τον Μπος για το ποιος θα είναι ο πιο μοιραίος οπότε έμεινε ο κορυφαίος ψηλός της ιστορίας και ο νεαρός Καγουάι Λέοναρντ να κρατούν τους Σπερς μέχρι 45’’ πριν το τέλος όταν ο Ντάνκαν έχασε το καλάθι της ζωής του στην τελευταία του ευκαιρία για το πέμπτο δακτυλίδι.

Οι Σπερς έκαναν ότι μπορούσαν με όπλο την άμυνα δίνοντας σουτ στον Λεμπρόν που τα έβαλε όλα μεν, αλλά δεν τους έφθειρε. Ο Λέοναρντ ήταν απίστευτος και με ομαδικό παιχνίδι έμεναν ζωντανοί μέχρι το τελευταίο καλάθι του Λεμπρόν. Είχαν και τον Τζινόμπιλι να προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ακόμα χειρότερος από τον έκτο τελικό, δεν άντεξαν.

Οι Χιτ μετά το 10-15 πέρασαν μπροστά αλλά δεν ξέφυγαν με περισσότερους από έξι πόντους. Κατάφεραν να έχουν αυτό το προβάδισμα μπαίνοντας στο τελευταίο τρίλεπτο αλλά δεν ήταν αρκετό καθώς ο Τζινόμπιλι μείωσε 90-88 2’ πριν το τέλος και 45’’ πριν το τέλος ο Ντάνκαν μένοντας μόνος με τον Μπάτιε έχασε το λέι απ και το φόλοου που θα ξεκινούσε τον αγώνα από την αρχή. Ο Λεμπρόν απάντησε με ένα ακόμα σουτάκι από τα έξι μέτρα και φινάλε.

Όσο για σχόλιο; Ο Λεμπρόν έκανε στον έβδομο τελικό, ότι και στον έκτο ότι και σε όλους τους τελικούς: ότι δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία των τελικών. Σκόραρε πάνω από 30 πόντους (στα δύο τελευταία παιχνίδια) κι έστειλε στον πάγκο τον πιο γρήγορο γκαρντ του ΝΒΑ, τον Τόνι Πάρκερ. Δεν το έχουν πράξει ποτέ ούτε ο Μάτζικ, ούτε ο Μπερντ, ούτε ο Τζόρνταν, ούτε ο Κόμπε, να είναι οι καλύτεροι στην επίθεση και να μαρκάρουν τον καλύτερο αντίπαλο που δεν παίζει μάλιστα την ίδια θέση.

Ο Τιμ Ντάνκαν στα 37 του επιβεβαίωσε ότι, ταπεινή γνώμη, είναι ο καλύτερος ψηλός της ιστορίας παίζοντας μόνος του είτε από το 4 είτε από το 5 νεώτερους αντιπάλους. Είναι το τέλος εποχής ενός συγκλονιστικά μεγάλου παίκτη και μίας ομάδας βρώμικης, σκληρής, αλλά…ΟΜΑΔΑΣ. Ομάδα που βεβαίως στηριζόταν στον ηγέτη της παίζοντας καλό μπάσκετ συνήθως.

Το ΜαΪάμι θα έχει μία ευκαιρία για το three peat και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι του 2014 οι big 3, θα τελειώσουν αφού τα γόνατα του Γουέιντ δεν αντέχουν ο δε Μπος, ε, δεν ήταν ποτέ big. O Λεμπρόν θέτει παράλληλα σοβαρά υποψηφιότητα για την κορυφή όλων των εποχών και ίσως να το πράξει πίσω στο Κλίβελαντ.

Τα Highlights του 7ου τελικού:

Χιτ: Τζέιμς 37, Μπος, Τσάλμερς 14, Μίλερ, Ουέιντ 23, Χάσλεμ, Αντερσεν 3, Μπατίερ 18, Αλεν.

Σπερς: Ντάνκαν 24, Λέοναρντ 19, Πάρκερ 10, Τζινόμπιλι 18, Γκριν 5, Ντιαό 5, Σπλίτερ 2.

ΤΟ LIVE

03:48
Kαλημέρα σας. Από εδώ θα παρακολουθήσετε live την εξέλιξη του 7ου τελικού του ΝΒΑ μεταξύ των Χιτ και των Σπερς.
03:49
Θα σχολιάζει και θα συζητά μαζί σας ο Τάσος Μαγουλάς.
03:49
john : kyrie magoula tha ithela thn problexh sas gia ton nikith apoxe
03:57
kostas samos : elpizw na doume ena teliko me polles anatropes kai na nikisoun oi spurs
03:57
mike : pisteuw oti tha t parei monos t o lebron apopse
03:59
Ζεστό Μαϊάμι : Κ. Μαγουλά αν σήμερα χάσει το πρωτάθλημα το Μαϊάμι θα μιλάμε μετά για "χωρισμό" των Big Three?
04:00
D.Wade : Αναμένεται ματσάρα σήμερα.... #HEAT
04:02

Καλημέρα γενναίοι μας φίλοι.  Αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν χάνεται ασχέτως από το αποτέλεσμα και σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας. Για να δούμε τί θα δούμε.

04:04
Γιωργος : Καλημερα Τασο, καλη διασκεδαση
04:04
AgelosMo : ante na doume.. pisteuw stous spurs oso tha exoun dunameis.. tha milisoun oi deuteroklasatoi simera.. mono kai mono giati oi prwtoklasatoi exoun rixsei polu trexsimo sta upoloipa mats..
04:04

Η εικόνα των Χιτ σημαίνει ότι πρέπει να βρουν έναν κανονικό προπονητή. Έστω να πάρουν τον κανονικό Τζώρτζη Δικαιουλάκο. Πάντως ναι, μοιάζει δύσκολο μετά να μείνουν μαζί. Το ωραίο είναι ότι σήμερα μπορεί να τελειώσουν και δύο ομάδες ασχέτως. Το Σαν Αντόνιο πιο σίγουρα.

04:06

Όσο για πρόβλεψη; Η λογική λέει Χιτ λόγω ψυχολογίας, περισσότερων λύσεων, Λεμπρόν.
Η αίσθηση όμως Σαν Αντόνιο γιατί το Μαϊάμι είναι εξόχως ασόβαρο. Δεν πείθει. Ε, δεν γίνεται να πέσω έξω και στα δύο...Απόψει κι ερωτήσεις, όλα δεκτά

04:07
lakis : se pion podareis oti tha fygei apo tous big 3 ?? ton bosh???
04:07
Δημήτρης Γούσκος : Και τι δεν θα 'δινα να έβλεπα τις αντιδράσεις του τάσου στους τελικούς μεταξύ CHI -PHO τότε.....:D :D (φαντάζομαι επιτρέπεται το πείραγμα και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς, Orlando είμαι :) ) Χαιρετίσματα από Λονδίνο και καλό αγώνα!!
04:07
Αυτήν την ώρα γίνεται η παρουσίαση των δύο ομάδων.Αν μην τι άλλο σημαντική.
04:08
Ζεστό Μαϊάμι : Γιατί να μην είναι και στην Ελλάδα έτσι; Πόσο πίσω μπορεί να είμαστε σαν χώρα;
04:08
lakis : se pion podareis oti tha fygei apo tous big 3 ?? ton bosh???
04:10

Λάκη μου ο Μπος δύσκολα θεωρείται Μπιγκ μετά την φετινή χρονιά. Πάντως ναι μοιάζει πιο πιθανός. Δημήτρη μου χαιρετίσματα στο ...αφιλόξενο, μπασκετικά, Λονδίνο. Κλάμααααααα στο 6ο. Αλλά το 3ο είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Δώστε βήμματα στον Τζόρνταν ρεεεε. Και άλλα τέτοια.

04:12
Το παιχνίδι άρχισε.
04:12

Για όσους ζητάτε να δείτε τον αγώνα, για να μην κάνουμε πολύ χαλάστρα στον ΟΤΕ, ε, αναζητήστε με την λέξη: πρώτη σειρά(στα αγγλικά).

04:13
palacio : kalli diaskedasi manges,pamai mori maiamiiiiiiiiiiii.
04:14
Ζεστό Μαϊάμι : Στη θέση του Μπος δεν θα ήταν ωραία αν οι Χιτ είχαν τον Χίμπερτ;
04:14
Αστοχος ο Ουέιντ
04:14
Ζεστό Μαϊάμι : Στη θέση του Μπος δεν θα ήταν ωραία αν οι Χιτ είχαν τον Χίμπερτ;
04:15
Πρώτο καλθι του αγώνα από τον Πάρκερ
04:15
Ισοφαρίζει ο Λεμπρόν
04:15

Από τους τελικούς Σιάτλ -Ουάσιγκτον(κάπου στα 1978)  δεν έχει κερδίσει φιλοξενούμενη ομάδα 7ο παιχνίδι.

04:15
Τέσσερις σερί πόντοι του Ντάνκαν 2-6
04:17

Μόνο ποσταρίσματα οι Χιτ. Μετά έλεγαν για τον Πεδουλάκη.

04:18

Φερστ ρόου ντε. Καλή τηλεθέαση.

04:18
Τρίποντο ο Τζινόμπιλι, 4-9
04:19
bill_13 : o bosh prepei na valei tempesiri alliws dn thn vazei mesa me tpt
04:19
votaka zanax : molis girisa apo potaki,eimaste edw loipon gia mia akoma xronia ena akomi vrady aksimerwto,,edw stin kapsoura mas..parea me voulgara gia ektonwsi..hehe..pame heat..prpei na to parei to 2o daxtilidi fetos an 8eleis na ftasei kobe kai jordan
04:19
votaka zanax : molis girisa apo potaki,eimaste edw loipon gia mia akoma xronia ena akomi vrady aksimerwto,,edw stin kapsoura mas..parea me voulgara gia ektonwsi..hehe..pame heat..prpei na to parei to 2o daxtilidi fetos an 8eleis na ftasei kobe kai jordan
04:20
Δύο φάουλ ο Τζινόμπιλι
04:20
hlias : taso o ginobi;;i poly arnhtikos sxedon se ola ta paixnidia ths seiras.pisteyeis oti h apodosi tou tha krinei ton agwna??.
04:20

Τρομερά ψυχωμένο ξεκίνημα για το Σαν Αντόνιο. Άμυνα, καλές επιθέσεις, ενέργεια. Οι Χιτ ως συνήθως χαλαροί. Οκτώ από τους 11 πόντους στην ρακέτα του ΜαΪάμι.

04:21
περικλις : den bohthate re paidia..theloneki alloi na to doyn
04:21
6-11 με βολές του Τζέιμς
04:22

Πόσο περισσότερο Περικλή; Μην μας βάλουν και φυλακή; Είπαμε και γράψαμε. Φερστ ρόου. Ε, κάντο αγγλικά

04:22
alexandros : paidia kapoio link uparxei ??
04:24

Ο Τζινόμπιλι στον πάγκο με δύο φάουλ. Ξεκίνησε καλά αλλά του επιτέθηκαν γρήγορα. Οι Χιτ παίζουν συνεχώς isolation διότι απλά δεν έχουν δουλέψει σε κάτι άλλο. Αν σκεφτεί κανείς τους σουτέρ που έχουν, καταλαβαίνετε πόσο άσχημα παίζουν.

04:24
Δημήτρης Γούσκος : χεχεχεχεχεεχ είσαι απίστευτος. Πάντως φαίνονται πολύ χαλαροί όλοι τους χωρίς αγχός, στην ευρώπη σε τέτοιο παιχνίδι θα είχαν ήδη αρχίσει τα πρώτα κατάγματα από τις άμυνες....
04:24
Ζεστό Μαϊάμι : Άμεσα να μπει μέσα στο παιχνίδι ο Άντερσεν
04:24
nikos : taso an mporeis ftiakse mou thn kaluterh 5ada kata thn apopsi apo paixtes tou nba.kata gia thn fetini season.
04:25
8-11 ο Ουέιντ
04:25
Ζεστό Μαϊάμι : Άμεσα να μπει μέσα στο παιχνίδι ο Άντερσεν
04:25
nikos : taso an mporeis ftiakse mou thn kaluterh 5ada kata thn apopsi apo paixtes tou nba.kata gia thn fetini season.
04:25
AgelosMo : taso.. posa xronia pisteueis oti o dankan mporei na sinexisei na paizei.. einai 37 kai paizei les kai einai 7-8 xronia neoteros..
04:27
10-15 ο Ντιαό
04:27

Πολ, Λεμπρόν, Ντουράντ, Ράντολφ, Ντάνκαν

04:28
hlias : taso ksereis an o parker tha enisxysei thn gallia sto fetino eurobasket??pisteyw oi galloi einai to fabori fetos an kateboun me plires roster
04:28
bill_13 : kleistous ta fwta timothee
04:28
bill_13 : kleistous ta fwta timothee
04:29

Τιμόθεος, Θεόδωρος. Μπήκε ο Άντερσεν να δούμε λίγο χρώμα. Ο Λεμπρόν δεν ζορίζεται ακόμα και οι Σπερς είναι αφεντικά.

04:31

Νωρίς, νωρίς ο Ποπ απέσυρε τον Πάρκερ. Το Σαν Αντόνιο έχει πέσει απέναντι σε καλή άμυνα αλλά και την χειρότερη επίθεση ομάδας που έχει παίξει σε τελικούς. Ο μαγκούφης ο Λεμπρόν προσπαθεί να καταλάβει τί κάνουν. Λινκ δώσαμε, πιο...κάτω

04:31
περικλις : eyxaristw tasoooo...le mpron h rei allen???king le mpron!!!
04:31
kinezos : exoume mellon!
04:31
nikos : westbrook anti paul
04:34
Ο Μπατίερ μειώνει 13-15
04:35

04:35
Γιωργος : Ποναει η καρδια μου με τον Λεμπρον που παλευει ολομοναχος
04:35
Ισοφάριση 15-15
04:36
Και πάλι ο Μπατίερ,  18-15!!!
04:37

Ο Άντερσεν και Μπάτιε αλλάζουν το παιχνίδι. Με την φράτζα ο Άντερσεν κόβει. Παλεύει μόνος ο Καγουάι Λέοναρντ. Αυτός

04:37
hlias : o brdman ti sxesh exei me to athlima??
04:37
anastasis : min eiste toso spurs paidia...
04:39
v-span : o battier soutarei me to styl tou papalouka.alla ta kollaei......
04:41

Έχει δύο λεπτά να σουτάρει τρίποντο ο Μπατιέ με όλη την άμυνα να κλείνει.

04:41
Panos : Καλημέρα και από Αιγάλεω!!!Lets go Heat!!!!
04:43
Τρία στα τρία ο Μπατίερ, 21-16
04:43
Panos : Καλημέρα και από Αιγάλεω!!!Lets go Heat!!!!
04:44
Panos : Καλημέρα και από Αιγάλεω!!!Lets go Heat!!!!
04:44
Γιάννης : Αν και δεν ειμαι spurs ευχομαι να το παρουν αυτοι γιατι οι heat παιζουν μονο με τον λεμπρον...και οταν ο λεμπρον δεν μπορει η ομαδα αυτη χανει
04:44
Panos : Δεν έχουν τύχη οι Σπερς αν δεν πάρουν βοήθεια από αυτούς που τους οδήγησαν μέχρι τις 3 νίκες στους τελικούς- Γκριν, Τζινόμπιλι καιι Νιλ...
04:45
Καρφώνει ο Σπλίτερ, 21-20.
04:45
nikos : bale mesa ton mcgrady!!!!!!!!!!!!!!!!!
04:46

Οι Χιτ έχουν πρόβλημα να πάνε στην αντίπαλη ρακέτα ακόμα και απόντος του Ντάνκαν.  Ο Μπάτιε δίνει λύσεις. Οι Σπερς περιμένουν την επιστροφή του Ντάνκαν.

04:50
Αυγουστίνος : Δεν χάνουν τον τίτλο οι spur. Τόσο απλά
04:50
Ignis : Καλημέρα από ένα Ναυτικό Παρατηρητήριο κάπου στο Αιγαίο.. Go Spurs!!!
04:50

Το πρόβλημα στο Σαν Αντόνιο, χάνει όλα τα ριμπάουντ διότι ο Ντάνκαν είναι μόνος του.

04:51
Το 25-22 από τον Ουέιντ
04:52
Ουέιντ για το 27-24
04:53
Γκολ-φάουλ ο Ντάνκαν
04:53

Ο Γουέιντ και ο Πάρκερ σκοράρουν μανιωδώς. Καλό διάστημα για το Σαν Αντόνιο που δεν άφησε τους Χιτ να ξεφύγουν. Τρίτο φάουλ ο Μπος.

04:56

Τσαμπουκάς Πάρκερ-Τζέιμς. Το Μαϊάμι μετά από έξι παιχνίδια δεν έχει βρει τρόπο να σκοράρει στην ρακέτα.

04:58
hlias : taso an o wade den eixe problimata traumatismwn to miami tha eixe safes probadisma
04:58
Panos.egaleo : Ο bosh έχει ακμή αυτό τίποτα άλλο...
04:58
kostas samos : megalos hgeths o parker... kai ligo apo ton palio kalo battier.. sumfwneis?
04:59
Φοβερό γκολ φάουλ του Τζέιμς
04:59
kostas samos : megalos hgeths o parker... kai ligo apo ton palio kalo battier.. sumfwneis?
05:00
30-27
05:01
33-27 ο Τζέιμς
05:01
v-span : taso o nosh den mporei na postarei??
05:01

Ο Πάρκερ είναι παράδειγμα ηγέτη για την Γαλλία ιδιαίτερα. Στο Σαν Αντόνιο όσο υπάρχει ο Ντάνκαν, θα είναι πάντα το σπουδαίο νο 2. Σπουδαία άμυνα το Μαϊάμι. Με υγιή τον Γουέιντ, το πρωτάθλημα θα ήταν χαμένο για όλους τους άλλους ακόμα και με τον Σπέλστρα προπονητή.

05:03
Στο +5 οι Χιτ 35-30
05:03
v-span : taso oi spurs den pairnoun pontous apo green kai neal kai dyskoleuontai.ta sout toys sta proigoumena paixnidia edinan terastia othisi sta spirounia
05:06
Το 37-32 από τον Ουέιντ
05:08
nikos : pisteyeis o lebron einai oti pio kontino ston magic ?
05:08
Γιώργος : Ο Wade αυτά τα σουτ από μέση απόσταση τα κάνει να δείχνουν πολύ εύκολα...
05:08
Γιάννης : Ομως στα playoffs πιστευω πως ο παρκερ ηταν ο mvp για τους spurs
05:08
anastasis : megalos agwnas poli xilo...kai ellada peftei xilo mono ektos parke...ntroph...
05:10

Το μόνο άσχημο σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν, δεν δουλεύουν να έχουν πάνω κάτω ρυθμό στην επίθεση. Οι Χιτ αν κι έχουν τα αθλητικά προσόντα δεν μπορούν να παίξουν αυτό το μπάσκετ.

05:10
bill_13 : poios synagwnizetai r taso ton duncan gia ton titlo isws tou kalyterou pshlou pou perase apo to nba?
05:12
Στον πόντο το ματς 37-36
05:12
Δημήτρης Γούσκος : Συμφέρει το Σαν Αντόνιο τόσο γρήγορος ρυθμός ?
05:12
bill_13 : poios synagwnizetai r taso ton duncan gia ton titlo isws tou kalyterou pshlou pou perase apo to nba?
05:13

Από πλευράς πληρότητας ίσως μόνο ο Γκαρνέτ. Ο Τιμόθεος παίζει τέλεια και τις δύο θέσεις και δεν νομίζω ότι στην ιστορία έχουμε δει παίκτη να μπορεί να παίξει και 4 και 5.

05:14
Ισοφάριση 40-40
05:15

Δημήτρη το Σαν Αντόνιο θέλει να τρέξει διότι είναι δυτική ομάδα.

05:17
O Tζέιμς βρίσκει και πάλι τον τρόπο 44-44
05:17
Panos egaleo : Κάποτε και ο amare...
05:17
anastasis : taso pisteueis oti pote stin ellada 8a doume tetoio 8eama i toulaxiston estw kai analogo tou?
05:17
Panos : Δυτική ομάδα με φίλο ευρωπαϊκά αισθήματα και αντιολυμπιακος
05:17
Το 46-44 από τον Ουέιντ στο τέλος του ημιχρόνου.
05:20

Συγκλονιστικό παιχνίδι από τον Γουέιντ απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Σαν Αντόνιο. Ουσιαστικά είναι σαφές ότι πάμε για ...2 εναντίον 5. Οι Σπερς παίζουν το ομαδικό τους μπάσκετ, προσπαθούν να τρέξουν διότι πλέον δεν έχουν το ελεύθερο σουτ του Γκριν. Ματσάρα όπως την περιμέναμε, από πλευράς έντασης.

05:20
Δημήτρης Γούσκος : δεκτόν. αλλα αυτό δεν θα κουράσει τον Duncan kai ton Ginobili πιο γρήγορα ?
05:20
teo8 : pairnei ta sfyrgmatakia tou to san antonio.
05:20
Γιωργος : τασο πειναω ρε φιλε και ο φουρνος απο κατω αργει ακομα να βγαλει τυροπιτες
05:20

Γιώργη κάτσε να στείλω τον Γιαννόπουλο να φέρει κρουασάν.

05:21
bill_13 : apo plevras diarkeias pistevw den sygkrinontai
05:36
Ισοφαρίζει ο Λέοναρντ 46-46
05:37

Μηδέν πόντους ο Μπος. Μόνο αν σκοράρει θα κερδίσουν οι Χιτ.

05:37
v-span : taso pisteyw oti ama parei kapoia sout ap ton green to san antonio tha to parei
05:37
Γιωργος : χαχα!περα απο την πεινα τωρα o wade νομιζω κανει την διαφορα για το miami
05:37
chris_paul : mats thriller me buzzer beater tou matt boner
05:38
Αλεξ : Τασο, βλεπω το Σαν Αντονιο να παιζει την καλη αμυνα που παιζει σε ολη τη σειρα ρισκαροντας να αφηνει τους Battier kai chalmers... Επιθετικα ομως κατι δεν παει καλα... Τι ειναι αυτο? Ευχαριστω
05:38
51-48 από τον Τζέιμς
05:39
v-span : taso pisteyw oti ama parei kapoia sout ap ton green to san antonio tha to parei
05:40
Νέα ισοπαλία 52-52
05:40
Κάρφωμα του Ουέιντ, 54-52
05:41

Η άμυνα στον Γκριν και και τον Πάρκερ είναι πολύ καλή.

05:43

Άλεξ, το ΜαΪάμι έκοψε το σουτ στο Σαν Αντόνιο. Ως αποτέλεσμα πάνε στο ένας εναντίον ενός. Για να είναι αποτελεσματικοί πρέπει να τρέξουν να μην προλάβει η άμυνα.

05:45
Ισοφαρίζει εκ νέου ο Ντάνκαν
05:49

Όπως βλέπουμε το παιχνίδι, όσο το Μαϊάμι δεν ξεφεύγει, το Σαν Αντόνιο είναι φαβορί.

05:49
Ο Ουέιντ το 56-54 από τα τρία μέτρα
05:50
Περνάνε μπροστά οι Σπερς 56-57
05:51

Πρώτο τρίποντο ο Γκριν και...αλλαγή. Ο Μπαρτζώκας είναι στον πάγκο; Χιούμορ

05:51
Αλεξ : Τετοια θελω να ακουω Τασο!! :)
05:51
Και άλλο τρίποντο ο Τζέιμς 59-57
05:53
Και πάλι ο Τζέιμς, 62-57 5ο τρίποντο!
05:53
Γιώργος : Αν συνεχίσει να βάζει τρίποντα ο James δε θα αναγκαστούν να προσπαθήσουν να τον παίξουν αλλιώς στην άμυνα;
05:53
Αλεξ : Γιατι αφηνουν προκλητικα τον Τζειμς να σουταρει???
05:53

5/7 τρίποντα ο Λεμπρόν. Ο Λέοναρντ όμως του κόβει πάλι την φόρα. Ο Πόποβιτς επιτίθεται στον Άλεν.

05:54
Κιλλιο : Ο μανου πως παει;καθοριστικος για να το παρουν οι spurs!
05:55
Το 64-60 από τις βολές του Τζέιμς
05:55

Τρίποντο από τον Ντιαό. Δεν το χάνουν οι Σπερς.

05:55
Οι Σπερς μπροστά 64-65 μεγάλο ματς!
05:58

Προβάδισμα για το Σαν Αντόνιο. Άντεξε στο κρεσέντο του Λεμπρόν και πέρασε μπροστά. Βγάζει συνεχώς ...λαγούς, όπως ο Ντιαό κι εκνευρίζει τους Χιτ. Το Μαϊάμι προσπαθεί να παίξει κάπως ομαδικά αλλά δεν του βγαίνει. Ο Μπος σταθερά στο 0.

05:58
Θεμης : Το μονο προβλημα των Σπερς μπορει να ειναι κουραση...Αξιοθαυμαστος Wade,μεγαλος Lebron...Μεγιστος Τιμοθεος
05:58
gorgos : Magoula min prokrineis. Kai oi Spurs apo sporadikes epitheseis epivionoun.
06:00
Θεμης : Το μονο προβλημα των Σπερς μπορει να ειναι κουραση...Αξιοθαυμαστος Wade,μεγαλος Lebron...Μεγιστος Τιμοθεος
06:00
giorgos : taso posous pontous tzinompili pososu o alen
06:01

Άλεν 0, Μανού 10. Χάλασε και το χρονόμετρο. Όπου νάναι θα στάξει η οροφή.

06:02
Το 64-67 από τον Τζινόμπιλι
06:03
tasos efthimiadis : den vlepw na klinoume mati k simera ginete katapliktiko mats ....an k den xwnevw kamia apo tis 2 omades thelw na to paroun oi spurs!!!!tou xronou prwtathlima chikago bulls!!!!
06:04
Ο Νιλ το 66-69
06:04
Ο Μπατίερ ισοφαρίζει 69-69!
06:05
Ο Τζινόμπιλι το 69-71 αλλά ο Τσάλμερς απαντά στο τελευταίο δευτερόλεπτο της περιόδου 72-71!!!
06:05

Ο Νιλ παίζει αντί του Πάρκερ και πάει περίφημα. Ο Λεμπρόν πήρε πρώτη βοήθεια από τον Μπατιέ. Ουδείς άλλος βοηθάει. Άκυρο. Τρίποντο του Τσάλμερς με ταμπλό από τα 10 μέτρα. Απίθανα πράγματα και μόνο μία περίοδος.

06:08

Ποιός θα το πάρει; Το Σαν Αντόνιο αν δεν μείνει από δυνάμεις. Οι Χιτ θεωρητικά έχουν όλη την ψυχολογία του κόσμου, όμως δεν παίζουν μπάσκετ. ΟΚ, αν φτάσει ο Λεμπρόν τους 40 τότε το συζητάμε.

06:10
gorgos : Lete na einai akoma pio sinarpastiko apo to paixnidi 6?
06:10
5/5 ο Μπατίερ 75-71!!!
06:10
Αλεξ : Ama kerdisoun oi Heat tha exei koimithei o theos... 5 tripotna o james, o pontous o Bosh, 0 pontous o Allen triponto apo to theo o mario... ti na pw...
06:10
Αλεξ : Ama kerdisoun oi Heat tha exei koimithei o theos... 5 tripotna o james, o pontous o Bosh, 0 pontous o Allen triponto apo to theo o mario... ti na pw...
06:10
dimι : στην 4η περιοδο να περιοδο περιμενουμε τα σπουδαια απο τα παιδια της τριτης ηλικιας οπως σε ολα τα παιχνιδια που κερδισαν εκτος του τελευταιου
06:10
michalis76 : ο Ντιαο με την εθνικη ουτε βολη δεν εβαζε. Στο Σαν Αντονιο τα βαζει απο παντου .. χμμ ντοπαρισμενος μαλλον χιχι.. ¨Θεϊκος 7ος τελικος, ευτυχως γιατι 2ος εως 5ο ηταν ολοι για . υπνο
06:10
giorgos : ti allo tha doume shmera blepo parata taso problepsh
06:10
dimι : στην 4η περιοδο περιοδο να περιμενουμε τα σπουδαια απο τα παιδια της τριτης ηλικιας οπως σε ολα τα παιχνιδια που κερδισαν εκτος του τελευταιου
06:10
Πάνος : Ματσάρα, συνεχίζω να πιστεύω πως οι Χιτ θα το πάρουν. Βάζουν τα μεγάλα σουτ παρότι οι Σπερς είναι πραγματικά συγκλονιστικοί!
06:11
Πάνος : Ματσάρα, συνεχίζω να πιστεύω πως οι Χιτ θα το πάρουν. Βάζουν τα μεγάλα σουτ παρότι οι Σπερς είναι πραγματικά συγκλονιστικοί!
06:11
dimι : οσο το μαιαμι στηριζεται στα τριποντα του λεμπρον δεν εχει ελπιδα. καλα τα σουτακια αλλα δεν δινουν τιτλους
06:11
Μειώνει ο Λέοναρντ 75-73
06:11
Killio : Taso giati de fainontai ta scolia sou sto llinito?thelei kati extra?
06:11
axilleas : αυτος ο λεμπρον.. ελεος.. δεν του εχουν πει.. να μην το παιζει αλλο τζορνταν!!!
06:12

Γιατί επιμένω για τους Σπερς; Η διαφορά είναι στους 4 για τους Χιτ, έχουν την μπάλα και αντί να πάνε για το +6 κάνουν ένα σουτάκι στην λήξη του χρόνου. Έλλειψη σοβαρότητας. Γύρισε ο Πάρκερ.

06:13
nick : megalos paixths o lebron..
06:13
Επιθετικό φάουλ του Τζινόμπιλι
06:15
Η βολή του Τζέιμς στο 77-73
06:15
nick : paidia oi heats tha to paroun..
06:15
Maik : Megalos paixtis o lebron... Paixtis pou fovatai na soutarei apo apostasi 5 metrwn kai kanei synexeia drives...
06:16

Κουτουλάει ο Πάρκερ βλέποντας πολλά κορμιά γύρω του. Τον σώζουν οι διαιτητές με τζάμπολ.

06:17
Ο Ντάνκαν το 77-75
06:19

Το Μαϊάμι αδυνατεί να ξεφύγει. Το Σαν Αντόνιο από την άλλη κάνει την δουλειά του, το παιχνίδι του κι ελπίζει στην πνευματική κατάρρευση του αντιπάλου. Οι Χιτ έχουν πάρει 30 πόντους από τρίποντα(πέντε ο Μπάτιε και πέντε ο Λεμπρόν). Θα συνεχίσουν έτσι ;

06:20
nick : file maik me sugxwreis pou diafwnw mazi sou.. den kserw an fovatai na kanei sout h kanei drives panyws exei tous perissoterous pontous sto paixnidi
06:20
Demis : Δυστυχώς το ματσάκι πάει για Χιτ, δε τραβάνε Τζινόμπιλι και Πάρκερ
06:20
Demis : Δυστυχώς το ματσάκι πάει για Χιτ, δε τραβάνε Τζινόμπιλι και Πάρκερ
06:21
Ο Τσάλμερς το 79-75
06:23
basilis : ενταξει ολοι γνωστικοι πειτε μας οτι ο λεμπρον δεν ειναι μεγαλος παικτης..δηλαδη τι αλλο θελετε να κανει?
06:25
Ο Ουέιντ το 81-75 από τα έξι μέτρα
06:25
Χάνει την μπάλα ο Τζινόμπιλι
06:25
akis : δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος για τους heat...
06:26
Μειώνει ο Τζινόμπιλι 81-77
06:26
Νέο λάθος του Τζινόμπιλι
06:27

Πολυτιμότερος του Σαν Αντόνιο; Κρις Μπος. Επιθετικό στους +6 και λέι στα μούτρα από τον Τζινόμπιλι. Τσακώνεται πάντως με τον Αργεντινό ποιος θα είναι ο πιο μοιραίος.

06:27
stavrik : Ante Mori heat omadara!!!!
06:27
Ο Τζέιμς το 83-77, φτάνει τους 31 πόντους.
06:29
Alex : Ginobili apla tragikos....
06:29
nick : pame lebron psuxaraaaaaa
06:29

06:29
Πάνος : Όπως είπα και στο α' ημίχρονο, οι Σπερς δεν έχουν εναλλακτικές λύσεις και δεν απειλούν από την περιφέρεια... υπό αυτές τις συνθήκες το ότι είναι ακόμα στο παιχνίδι είναι κατόρθωμα λόγω της εμπειρίας και του δυνατού συνόλου που έχουν. Κακά τα ψέμματα, στο 7ο ματς μετράει η έδρα...
06:30
Ακόμα 5 λεπτά
06:31
Αστοχοςο Ντάνκαν
06:32
Δύο βολές τώρα ο Ντάνκαν
06:32
83-79
06:32

Θεός ο Μπος. Τώρα βρέθηκε στο τρίποντο. Σέντρα. Παίζει βέβαια κάποιες άμυνες, αλλά είναι πολύ κακή η εικόνα όπως και του Μανού.

06:32
Alex : An kai eimai me Spurs, vlepw na to pairnoun oi Heat... Den exoume epithetika katharo myalo katholou....
06:33
Alex : An kai eimai me Spurs, vlepw na to pairnoun oi Heat... Den exoume epithetika katharo myalo katholou....
06:33
Και πάλι ο Τζέιμς 85-79
06:33
Alex : Trelenomai na vlepw tous Heat na min exoun epithetiko plano... Trexei o James san katsiki kai opoion vrei elefthero meta to double team...
06:33
Τζινόμπιλι 85-82!
06:33
Alex : Trelenomai na vlepw tous Heat na min exoun epithetiko plano... Trexei o James san katsiki kai opoion vrei elefthero meta to double team...
06:34
Λάθος του Ντάνκαν, τρίποντο ο Μπατίερ 6/7
06:34
Γκολ-φάουλ ο Ντάνκαν!!!
06:35

Τί ματσάρα είναι αυτή. Τρίποντο ο Μπατιέ στον αιφνιδιασμό. Απίθανο καλάθι από την αντίθετη πλευρά και φάουλ για Ντάνκαν. Δεν τελειώνει σήμερα αυτό.

06:35
87-84 ακόμα 3:11
06:35
88-85 συγγνώμη για το λάθος
06:35
Chris : posous pontou exei o lebron re paidia?
06:35
ιολας : Παιδιά όσοι το βλέπετε, δίνετε και τον χρόνο please
06:35
tolisspur : Mono o Terastios Tim Duncan mporei na to gyrisei
06:36
Τάιμ άουτ 3:11 πριν από το τέλος.
06:36
Chris : posous pontou exei o lebron re paidia?
06:37

Λεμπρόν 33 πόντοι και 10 ριμπάουντ. 5/10 τρίποντα

06:37
Μητσος : Η διαφορα μπατιε με γκριν κρινει το ματς
06:38
Πάνος : Τι τεράστιος παίκτης είναι πάντως ο Τιμ Ντάνκαν...
06:38
akis : ανυπαρκτο ειναι το φαουλ του duncan παιδες
06:38
Anastasis : Pop, bgale ton Green allios den se blepo kala
06:38
Γιώργος : Ο Μπος χαλαρά πάει για mvp του san antonio, δεν υπάρχει το παιδί σήμερα, τα καθίσματα στο γήπεδο στεκοντε με περισσότερη ψυχή!
06:38
dimi : τσαμπα λεφτα τους παιρνει ο αλεν, αλλος βαζει τα σουτακια
06:38
michalis76 : φαινεται πως ο καλυτερος παίκτης θα νικήσει την καλύτερη ομάδα.. Άλλα και ανέλπιστη βοήθεια απο Μπαττιερ 6/7 τριποντα.. δε γινονται αυτα!!
06:39
Καλάθι του Ουέιντ 90-85
06:39
Αστοχεί ο Ντάνκαν 2:30
06:39
michalis76 : φαινεται πως ο καλυτερος παίκτης θα νικήσει την καλύτερη ομάδα.. Άλλα και ανέλπιστη βοήθεια απο Μπαττιερ 6/7 τριποντα.. δε γινονται αυτα!!
06:40
Ο Λέοναρντ το 90-88!!!
06:40
Βολές ο Τσάλμερς 1:39 πριν από το τέλος.
06:40
nick : o allen htan ekei pou eprepe sto prohgoumeno paixnidi...
06:41

Λέοναρντ 19 πόντοι 16 ριμπάουντ και ο αγώνας δεν τελειώνει. Η ομάδα απέναντι στις...μονάδες.

06:41
Και οι δύο έξω
06:41
Ο Λέοναρντ αστοχεί
06:41
μανωλης : πολύ μεγάλες ομάδες και οι 2!
06:41
giorgos : taso to maiami ta xei ola psyxologia kai mapinoun ola den to xanei..den yparxei ayto shmera
06:42
Αστοχος ο Μπατίερ
06:42
Σίδερο και ο Ντάνκαν στα 42 δεύτερόλεπτα
06:42

Αν και σφόδρα αντιπαθών τους Σπερς, δεν γίνεται να το χάνουν από αυτό το ΜαΪάμι.

06:42
90-88 πάντα
06:43
39 δεύτερα για τη λήξη
06:43

Ο Ντάνκαν χάνει λέι απ με τον Μπατιέ και φόλοου. Συν 2 το Μαϊάμι 40'' ακόμα. Έμεινε από δυνάμεις αλλά ο αγώνας δεν έχει τελειώσει. Το Μαϊάμι, είναι τρομερό ότι δεν προσπαθεί να επιτεθεί σοβαρά. Σουτάκια και αν μπουν μπράβο τους.

06:44
nick1 : posos xronos menei?
06:45
Ο Τζέιμς το 92-88 στα 28 δευτερόλεπτα! Τάιμ άουτ.
06:45

27,9'' Λεμπρόν σουτάκι πάλι μέσα. Οι Σπερς είχαν δύο φάουλ ν

06:46
tolisspur : Εσεις που στηριζετε χιτ καντε αγαλμα στον ποποβιτς για το φετινο πρωταθλημα
06:46
tolisspur : Εσεις που στηριζετε χιτ καντε αγαλμα στον ποποβιτς για το φετινο πρωταθλημα
06:46
dimi : αυτο το φαουλ στον ντανκαν κ ο λεμπρον θα το εδινε. μαλλον πληρωνουν παλιες αμαρτιες.
06:46
dimi : αυτο το φαουλ στον ντανκαν κ ο λεμπρον θα το εδινε. μαλλον πληρωνουν παλιες αμαρτιες.
06:46
Γιώργος : Αν το πάρουν οι Σπερς ο Μπος θα πάρει δαχτυλίδι? Τόση προσπάθεια κάνει το παιδί!
06:46
Γιώργος : Αν το πάρουν οι Σπερς ο Μπος θα πάρει δαχτυλίδι? Τόση προσπάθεια κάνει το παιδί!
06:47
akis : τοση ωρα λες οτι θα το παρουν οι spyrs και εισαι σφοδρα αντιπαθων? μαλλον εισαι πιο αντιπαθων προσ τους heat
06:47

Εντελώς. Λατρεύω τον Λεμπρόν αλλά δεν παίζουν μπάσκετ.

06:48
Λάθος του Τζινόμπιλι, κλέβει ο Τζέιμς, φάουλ
06:48
giorgos : maxairia htan ayto sth kardia
06:49
94-88
06:49

Ήμαρτον. Από τάιμ άουτ ο Πάρκερ εκτός και ο Τζινόμπιλι παίρνει την επίθεση. Και ο Φώτης Κουβέλης κάτι καλύτερο θα σχεδίαζε. Ο Λεμπρόν κλέβει και παίρνει βολές. 36 πόντοι και τέλος. Ο Τζινόμπιλι τελειώνει το παιχνίδι με τραγικό τρίποντο.

06:49
Αστοχος ο Τζινόμπιλι, φάουλ στον Ουέιντ
06:49
Αλεξ : Σε παρακαλω Μανου παρε συνταξη δεν το χεις....
06:49
nick : magkes to paixnidi to phre h edra k o leberon k o buttier
06:49
nick : magkes to paixnidi to phre h edra k o leberon k o buttier
06:50
nick : magkes to paixnidi to phre h edra k o leberon k o buttier
06:50
Το παιχνίδι τελείωσε 95-88 οι Χιτ πρωταθλητές!!!
06:52

Παιδιά το παιχνίδι το πήρε ο Λεμπρόν με βοήθεια από Γουέιντ και Μπάτιε. Τελικά οι μονάδες νίκησαν την ομάδα. Αλλά αν οι μονάδες είναι ο...Λεμπρόν, ΟΚ εκεί μάλλον έχεις προβάδισμα. Πρωτάθλημα στο Μαϊάμι δεύτερο σερί με τον Λεμπρόν να έχει σε 45 λεπτά, 37 πόντους 12 ριμπάουντ, 4 ασσίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα 5/10 τρίποντα 8/8 βολές. Ο Κρις Μπος έχει παίξει άμυνες ήρωας. Κάνουμε και πλάκα.

06:56
George : Terastios Lebron James, APLA OTI KALITERO, pios JOrdan kai mlkies
06:56
Tsints : Άσε μας ρε Τζινόμπιλι αγόρι μου....
06:56
Χάρης : Δυστυχως οσο καλος προποητης ο Popovic σε αυτη τη σειρα ηταν ντεφορμε..
06:57
giorgos : eleos re gamotto eleos////o alen ebale kanena ponto tsao
06:57
Σας ευχαριστούμε όλους πολύ. Καληνύχτα!
06:57

0 Τζορτζ

06:57
eftychios : lebron-bosh assos!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK