Μπράιαντ: "Tο αίμα μου είναι μωβ και χρυσό"

Ο Κόμπε Μπράιαντ διέψευσε τον πρώην προπονητή του, Φιλ Τζακσον, δηλώνοντας "αιώνια πίστη" στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει μέχρι πότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μπράιαντ: "Tο αίμα μου είναι μωβ και χρυσό"

Η δήλωση του προέδρου των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, ό,τι είναι πιθανό ο Κόμπε Μπράιαντ, ακόμα κι αν αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από τους Λέικερς, να μην βάλει τέλος στην καριέρα του, έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο Λος Άντζελες.

"Δε νομίζω πως θα είναι η τελευταία χρονιά του", ανέφερε ο Τζάκσον και συνέχισε: "Μάλλον θα είναι η τελευταία χρονιά του στους Λέικερς".

Παρόλα αυτά, ο "Black Mamba" διέψευσε τον πρώην προπονητή του, τονίζοντας πως δεν έχει σκοπό να φορέσει άλλη φανέλα πέρα από των "λιμνανθρώπων".

"Πολλοί παίκτες θέλουν να πάνε σε διαφορετικές ομάδες προκειμένου να κατακτήσουν πρωταθλήματα", σχολίασε ο Κόμπε στο "Yahoo Sports" και συνέχισε: "Είμαι Λέικερ. Είμαι Λέικερ στα καλά και στα άσχημα. Το αίμα μου είναι μωβ και χρυσό".

Los Angeles Lakers' Kobe Bryant (24) and head coach Phil Jackson, right, during Game 4 of a second-round NBA playoff basketball series against the Dallas Mavericks, Sunday, May 8, 2011, in Dallas. The Mavericks won 122-86.  (AP Photo/Tony Gutierrez) ORG XMIT: OTKTG114
Los Angeles Lakers' Kobe Bryant (24) and head coach Phil Jackson, right, during Game 4 of a second-round NBA playoff basketball series against the Dallas Mavericks, Sunday, May 8, 2011, in Dallas. The Mavericks won 122-86. (AP Photo/Tony Gutierrez) ORG XMIT: OTKTG114 AP

Ο 37χρονος σούπερ σταρ μπαίνει στην 20η σεζόν στο NBA με τους Λέικερς. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον άφησε εκτός δράσης για όλη τη σεζόν. Όσον αφορά στις οικονομικές απολαβές του την εφετινή σεζόν, θα λάβει 23.500.000 δολάρια από τους "λιμνανθρώπους".

Για το ζήτημα μίλησε κι ο θρύλος της ομάδας, Τζέιμς Γουόρθι, ο οποίος ανέφερε: "Εδώ έφτιαξε τη ζωή του. Σημαίνει πολλά γι' αυτόν να κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς".

Παράλληλα, ο Κόμπε αποκάλυψε πως θα συμμετέχει κανονικά στο Pre Season Training Camp της ομάδας στη Χονολουλού, δηλώνοντας ενθουσιασμένος.

Μπράιαντ: "Tο αίμα μου είναι μωβ και χρυσό"

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά. Είναι δύσκολο να το περιγράψω, αλλά μου έχει λείψει το παιχνίδι. Μου έχει λείψει ο ανταγωνισμός. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί ενθουσιάζομαι πολύ. Προσπαθώ να επικεντρωθώ στον στόχο της επιστροφής".

Σε ερώτηση για το πόσο έχει σκοπό να παίξει ακόμα: "Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω".

Όσον αφορά στη νέα σεζόν και στους αρκετούς καινούργιους παίκτες: "Δεν έχω προσδοκίες ακόμα επειδή είμαστε ένα νέο σύνολο με πολλά νεαρά παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK