Μπράιαντ: "Βουλώστε το και αφήστε μας να δουλέψουμε"

Οι νέοι Λέικερς προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη νέα σεζόν, προς το παρόν όμως δεν τα καταφέρνουν και το γεγονός αυτό ώθησε τους ειδικούς σε σκληρή κριτική. Η ομάδα του Κόμπε, του Χάουαρντ, του Νας και του Γκασόλ αγνοεί τη νίκη μετά από 7 παιχνίδια προετοιμασίας και 2 επίσημα.

Μπράιαντ: "Βουλώστε το και αφήστε μας να δουλέψουμε"

Ο Κόμπε, πάντως, πέρασε στην αντεπίθεση και κάλεσε τους πάντες να το...βουλώσουν: "Για τον Μάικ Μπράουν ίσως είναι λίγο δύσκολο να το πει αλλά το λέω εγώ γι' αυτόν. Σκάστε όλοι, βουλώστε το. Και αφήστε μας επιτέλους να δουλέψουμε. Και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της ημέρας θα είστε όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που θα έχει η δουλειά μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των Λέικερς.

Είπε και άλλα: "Προσπαθώ να δαγκώσω τη γλώσσα μου για να μην αποκαλέσω όλους αυτούς τους ανθρώπους ηλίθιους. Κερδίσαμε τόσα πρωταθλήματα μ' ένα τρόπο επίθεσης που ήταν δύσκολο να μάθουμε. Ο Μπράουν έχει την ίδια φιλοσοφία με τον Τζάκσον, απλά ακόμα δεν έχει κερδίσει τίποτα. Ο κόσμος θα πρέπει να το καταλάβει. Διασκεδάζω ώρες-ώρες μ' αυτά που ακούγονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK