Νέα επίθεση Στέρλινγκ στον Μάτζικ Τζόνσον

Στον Μάτζικ Τζόνσον επιτέθηκε για μια ακόμη φορά ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος παρά τη δημόσια απολογία του για το ρατσιστικό παραλήρημα, χαρακτήρισε "κακό παράδειγμα" τον Αμερικανό σε συνέντευξή του στο CNN. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Νέα επίθεση Στέρλινγκ στον Μάτζικ Τζόνσον

Την Δευτέρα (12/5) ο Ντόναλντ Στέρλινγκ ζήτησε συγνώμη για τα ρατσιστικά σχόλιά του κατά του Μάτζικ Τζόνσον. Την Τρίτη (13/5), ο ισχυρός άνδρας των Κλίπερς άλλαξε γνώμη και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αμερικανού χαρακτηρίζοντάς τον "κακό παράδειγμα για τα παιδία".

"Κάνει τον άγιο, αλλά έκανε έρωτα σε κάθε κορίτσι στην Αμερική. Όταν έμαθα ότι είχε AIDS πήγα στη συναγωγή μου και προσευχήθηκα γι' αυτόν να ζήσει και να είναι καλά. Δεν του άσκησα κριτική, αν και θα μπορούσα. Είναι όμως αυτός παράδειγμα για τα παιδιά; Τι είδους άνθρωπος πηγαίνει σε κάθε πόλη, κάνει σεξ με κάθε κορίτσι και κολλάει HIV; Είναι αυτός κάποιος που θέλουμε να σεβαστούμε και για τον οποίον θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Τον σέβομαι και τον θαυμάζω σαν παίκτη για τα όσα έχει κάνει".

Στη συνέχεια ο Στέρλινγκ κατηγόρησε για πλεκτάνη τον Μάτζικ τονίζοντας: "Μόλις βγήκε η συνομιλία στον αέρα, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε 'Μην κάνεις τίποτα, την ξέρω αυτή τη γυναίκα'. Νομίζω πως ήθελε να μην κάνω τίποτα για να αγοράσει την ομάδα. Τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος επιχειρηματικά; Έχει βοηθήσει καθόλου τις μειονότητες; Έχει βοηθήσει καθόλου τους μαύρους; Δεν έχει κάνει τίποτα".

Από την πλευρά του ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος θα εμφανιστεί στην ίδια εκπομπή για απαντήσει, έγραψε στο twitter του: "Προτιμώ να μιλάω για τα φοβερά play offs που παρακολουθούμε παρά για τη συνέντευξη του Στέρλινγκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK