Ο Άντερσεν θα κάνει τον... Μοζγκόφ στους Καβαλίερς

Από λίγο έως καθόλου θα παίξει ο Κρις Άντερσεν στους Καβαλίερς.

Ο Άντερσεν θα κάνει τον... Μοζγκόφ στους Καβαλίερς

Στα 38 του ο Κρις Άντερσεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει στους πρωταθλητές Καβαλίερς και να διεκδικήσει μαζί τους ένα δεύτερο δαχτυλίδι στην καριέρα του.

Στις 15 σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα ο Καλιφορνέζος σέντερ θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, αυτόν του Μοζγκόφ, αφού δεν μπορεί να παίζει πάνω από 10-15 λεπτά. Στο Κλίβελαντ ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν απ' αυτόν κάποιες λίγες άμυνες και μια έξτρα βοήθεια στα ριμπάουντ. Ποτέ του άλλωστε δεν υπήρξε σέντερ-σκόρερ, έχοντας στην πιο παραγωγική χρονιά του 7.7 πόντους.

Πέρυσι άρχισε την (τέταρτη) σεζόν στους Χιτ, με τους οποίους κατέκτησε τον τίτλο το 2013, και την έκλεισε στους Γκρίζλις μέσω ανταλλαγής.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ