Ο Κάρι ανέβηκε 32(!) θέσεις σε μία σεζόν

O Στέφεν Κάρι "έσπασε" τα κοντέρ κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς ευστόχησε σε 402 τρίποντα, με αποτέλεσμα να ανέβει 32 θέσεις στην κατάταξη με τους κορυφαίους στην ιστορία.

Ο Κάρι ανέβηκε 32(!) θέσεις σε μία σεζόν

Το σπουδαίο ρεκόρ (73-9) των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Στέφεν Κάρι, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο σούπερ σταρ των "πολεμιστών" τρέλανε τον φίλαθλο κόσμο με τα 402(!) τρίποντα που σημείωσε κατά τη διάρκεια της regular season. Το κατόρθωμά του απέκτησε μεγαλύτερη σημασία, αφού κατάφερε μέσα σε μία χρονιά να ανέβει 32 θέσεις στην κατάταξη με τους κορυφαίους στην ιστορία, όντας πλέον 19ος από 51ος.

Δείτε το VIDEO του bleacher report για τον "Στεφ":

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ