"Ο Κάρι κάνει κακό στο μπάσκετ"

Κακό... πρότυπο για τους νέους που μαθαίνουν το μπάσκετ στα λύκεια χαρακτήρισε ο Μαρκ Τζάκσον τον Στέφεν Κάρι.

"Ο Κάρι κάνει κακό στο μπάσκετ"
Κάρι Τζάκσον Γουόριορς 2013 NBAE

Ο Μαρκ Τζάκσον ξέρει καλά τι μπορεί να κάνει ο Στέφεν Κάρι όσο βρίσκεται παρκέ. Τον είχε υπό τις οδηγίες του για τρία χρόνια (2011-2014), δούλεψε μαζί του, τον είδε να προοδεύει φτάνοντας να γίνει σταρ.

Πλέον όμως στέκεται στην αντίπερα όχθη. Είναι μαζί με αυτούς που υποστηρίζουν ότι το στιλ παιχνιδιού δεν ευνοεί το μπάσκετ, εμποδίζει την εξέλιξή του.

" Ο Κάρι κάνει κακό στο άθλημα και καταλαβαίνω τι λέω όταν το λέω", δήλωσε ο αναλυτής πλέον του ABC, και ακολούθως προσπάθησε να εξηγήσει τα λεγόμενά του.

" Αυτό που εννοώ είναι πως πηγαίνοντας στα γυμναστήρια των λυκείων και παρακολουθώντας αυτά τα παιδιά βλέπω πρώτα να πηγαίνουν στο τρίποντο. Δεν είστε ο Στεφ Κάρι, δουλέψτε πάνω σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού", τόνισε χαρακτηριστικά ρίχνοντας νερό στο μύλο της κουβέντας για το στιλ παιχνιδιού του 27χρονου γκαρντ.

Ο MVP της περυσινής περιόδου κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν από τον πρώην προπονητή του και ήταν αρκετά ευγενικός. Χωρίς πάντως να κρύψει την... ενόχλησή του. " Θα πρέπει να του μιλήσω. Δεν ξέρω τι εννοεί με αυτό. Αν μπορείς να σουτάρεις, σούταρε. Αν όχι, σταμάτα".

Αντίθετα ο Σαμ Μόουζες, ένας άνθρωπος που ξέρει επ' ακριβώς τι συμβαίνει στα λύκεια της χώρας, υποστήριξε πως " είναι πολύ καλό για τα παιδιά να πιστεύουν ότι μπορούν να γίνουν ο Στεφ γιατί τους προσφέρει ρεαλιστική ελπίδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK