Ο Κόμπε ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Ο Κόμπε Μπράιαντ θα θυμάται για μια ζωή αυτή τη μέρα. Στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς ο σούπερ σταρ των "λιμνανθρώπων" κατάφερε να πετύχει 26 πόντους, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών!

Ο Κόμπε ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Ως γνήσιος τζέντλεμαν ο Μάικλ Τζόρνταν έσπευσε να συγχαρεί τον Κόμπε για το επίτευγμά του " Συγχαίρω τον Kobe για αυτό το επίτευγμα. Είναι σπουδαίος παίκτης, με δυνατή θέληση και εξίσου δυνατό πάθος για το μπάσκετ. Απολαμβάνω να βλέπω το παιχνίδι του να εξελίσσεται στην πάροδο των ετών και ανυπομονώ να δω τι άλλο θα καταφέρει στη συνέχεια” ήταν η επίσημη δήλωση που έκανε μέσω του Associated Press μετά το ιστορικό επίτευγμα του Μπράιαντ.

Ο Τζόρνταν πέτυχε στην καριέρα του 32.292 πόντους και ο Κόμπε τον ξεπέρασε πλέον κατά 18 και στο εξής θα καταρρίπτει συνεχώς το προσωπικό του ρεκόρ.

Ο Κόμπε ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Για να τα καταφέρει ο Κόμπε χρειάστηκε να βάλει δυο βολές και ένα δίποντο στην πρώτη περίοδο, ένα ακόμη τρίποντο στη δεύτερη περίοδο και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ από τον Λαβίν. Πήγε στη γραμμή, έβαλε την πρώτη και στη δεύτερη συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του. Σκόραρε ξανά και το παιχνίδι σταμάτησε για χάρη του! Πήρε τη μπάλα του αγώνα, βούρκωσε, αγκάλιασε κάθε συμπαίκτη του και έζησε τη στιγμή.

Ο Κόμπε ξεπέρασε τον Τζόρνταν

Ιδού η βολή με την οποία ο Κόμπε Μπράιαντ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν στο πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ:

Το ταξίδι της επιστροφής στο Λος Άντζελες είχε γιορτινό κλίμα με αφορμή το ρεκόρ του Κόμπε, όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν...

Δείτε tweets για το επίτευγμα του Κόμπε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK