Ο Μοζγκόφ μένει στο Κλίβελαντ

Οι Καβαλίερς αποφάσισαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Τιμοφέι Μοζγκόφ, ο οποίος εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι της μηχανής τους και στην πορεία μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Μοζγκόφ μένει στο Κλίβελαντ

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ θα είναι και του χρόνου στους Καβαλίερς, αφού έγινε χρήση της οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Η λύση του Ρώσου σέντερ ήταν αρκετά οικονομική και η διοίκηση της ομάδας από το Κλίβελαντ δεν ήθελε να ρισκάρει να χάσει για περίπου 5 εκατ. δολάρια έναν ψηλό που έδινε 10.6 πόντους και 6.9 ριμπάουντ μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ. Κυρίως δε αποτελούσε φόβητρο στη ρακέτα, προσπαθώντας να κόψει κάθε σουτ.

Για τη θέση του βασικού 5αριού είχε προκριθεί και η περίπτωση του Κουφού, αλλά ο Μοζγκόφ κέρδισε τη μάχη.

Η παραμονή του 28χρονου Ρώσου ήταν η πρώτη από τις ενέργειες που έκαναν οι Καβαλίερς με βάση τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ακολουθούν οι υποθέσεις των Τόμπσον, Σάμπερτ και Ντελαβεντόβα, ενώ ξεχωριστές και πιο δύσκολες είναι αυτές των Κέβιν Λοβ και Τζέι Αρ Σμιθ.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ