Ο Ντουράντ διαψεύδει για Λέικερς και επιτίθεται σε δημοσιογράφο

Ο Ντουράντ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του στους Λέικερς και επιτέθηκε στον Αμερικανό δημοσιογράφο, Στέφεν Α. Σμιθ που δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ.

Jan 22, 2014; San Antonio, TX, USA; Oklahoma City Thunder forward Kevin Durant (35) reacts after a shot during the second half against the San Antonio Spurs at AT&T Center. The Thunder won 111-105. Mandatory Credit: Soobum Im-USA TODAY Sports
Κέβιν Ντουράντ SOOBUM IM-USA TODAY SPORTS

"Δεν έχω μιλήσει με τον Στέφεν Σμιθ καθόλου. Δεν του έχει μιλήσει κανένας από την οικογένειά μου ή τους φίλους μου. Οπότε, λέει ψέματα", τόνισε ο Ντουράντ.

Από την πλευρά ο δημοσιογράφος υποστήριξε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: " Δεν είπα ποτέ μου ότι μίλησα με τον KD ή την οικογένειά του ή τους φίλους του ή τους συμπαίκτες του. Είπα ότι άκουσα από ανθρώπους που ξέρω σε μια λίγκα την οποία περιγράφω εδώ και 19 χρόνια, πως αν εκείνος φύγει από την Οκλαχόμα ως free agent τότε αυτές είναι οι πόλεις που σκέφτεται: Οκλαχόμα, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη.

Τύποι σαν και εμένα θα είναι εδώ. Θα ακούν! Θα διαβάζουν! Θα περιμένουν! Θα μεταφέρουν τα ρεπορτάζ! Είτε του αρέσει του Ντουράντ είτε όχι. Για όσο καιρό είναι εδώ και για πολύ καιρό αφού θα φύγει. Ήρθε η ώρα να το συνηθίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK