Ο Πλάις πήγε στους Σίξερς για να... φύγει

Η ανταλλαγή με τη Γιούτα στέλνει τον Τίμπορ Πλάις στη Φιλαντέλφια, δίπλα σε Ροντρίγκεθ και Σάριτς. Μόνο που είναι μετέωρος.

Ο Πλάις πήγε στους Σίξερς για να... φύγει

Στην ευρωπαϊκή παροικία των Σίξερς προστέθηκε και ο Τίμπορ Πλάις μετά την ανταλλαγή που συμφωνήθηκε με τους Τζαζ στέλνοντας στο Σολτ Λέικ τον γκαρντ Κένταλ Μάρσαλ.

Επειδή πάντως η φροντ λάιν της ομάδας από τη Φιλαντέλφια είναι γεμάτη, το μέλλον του Γερμανού σέντερ είναι αβέβαιο. Κολάντζελο και Μπράουν δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, αν και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο αποχώρησης. Περισσότερο συναίνεσαν όχι για τον Πλάις που έπαιξε μόνο 12 ματς πέρυσι, αλλά για τα δύο draft pick και το ρευστό που μπήκε στα ταμεία τους.

Κάτι αντίστοιχο, ν' αποδεσμευτεί δηλαδή, αναμένεται να συμβεί με τον Μάρσαλ στους Τζαζ. Διότι μετά το συμβόλαιό του θα γίνει εγγυημένο και δεν θα υπάρχει χώρος για μια σούπερ προσφορά στον Φέιβορς.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα