Ο Σάγκερ απάντησε στον Πόποβιτς: "Δεν θέλω να είσαι καλός μαζί μου..."

Ο Κρεγκ Σάγκερ χαρακτήρισε "υπέροχη, ανυψωτική και καταπληκτική" την πρωτοβουλία του Γκρεγκ Πόποβιτς να του συμπαρασταθεί on camera για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας, αλλά του ξεκαθάρισε ότι όταν επιστρέψει στη δουλειά θέλει να συναντήσει τον ίδιο προπονητή, όχι κάποιον... καλοκάγαθο!

Ο Σάγκερ απάντησε στον Πόποβιτς: "Δεν θέλω να είσαι καλός μαζί μου..."

Με αφορμή το μήνυμα του κορυφαίου προπονητή της σεζόν, ο δημοσιογράφος του TNT μίλησε στο Sports Illustrated δηλώνοντας πως αποτελεί " τιμή" το γεγονός ότι " ο Ποπ είπε ότι με θέλει πίσω και υποσχέθηκε να είναι καλός".

Το ξανασκέφτηκε όμως και προσέθεσε με χιούμορ πως " αν γυρίσω και ο Ποπ αρχίσει να συμπεριφέρεται όμορφα σ' εμένα, δεν θα είναι δίκαιο. Θέλω από εκείνον να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως Σέρβος".

Στο ίδιο κείμενο ο Σάγκερ περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι πάσχει από λευχαιμία. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ήταν στις 10 Απριλίου όταν σ' ένα παιχνίδι στο Ντάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία και απευθύνθηκε στο γιατρό των Μάβερικς. Ο τελευταίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά από εξετάσεις και να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Μετά από μια τα τεστ αίματος υπεβλήθη σε βιοψία του μυελού των οστών, τα αποτελέσματα της οποίας φανέρωσαν τη σοβαρή αυτή μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει. Άμεσα άρχισε χημειοθεραπεία και θα συνεχίσει με το ίδιο πρόγραμμα.

Ο Σάγκερ θυμήθηκε επίσης ότι από το 1973 που αποφοίτησε από το κολέγιο δεν είχε λείψει ούτε μία ημέρα από τη δουλειά, σημείωσε πάντως ότι ακόμη και στο νοσοκομείο συνεχίζει να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ.

Όταν δε έμαθε ότι ο γιος του θα τον αντικαταστήσει στο παρκέ, δήλωσε πως ήταν νευρικός. " Ήξερα ότι θα κάνει καλή δουλειά, αλλά ήμουν αγχωμένος. Ήταν στο τέλος της τρίτης περιόδου, ο Ντάνκαν είχε τραυματιστεί, δεν ξέραμε τι πήγαινε στραβά και οι Σπερς είχαν χάσει το προβάδισμά τους. Όταν παίρνεις συνέντευξη από τον Ποπ, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και είναι συνήθως καλύτερο να του παίρνεις δηλώσεις όταν έχει νικήσει. Γι' αυτό και ήμουν νευρικός για τον μικρό".

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλόνισε ο Πόποβιτς (VIDEO)

Πόποβιτς ξανά και ξανά

News 24/7

24MEDIA NETWORK